keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

NYC & Boston 2009

Heissulivei!

Nyt ne on sit totaalisesti kaapannut mun tiekoneen, en ole kuullut mitaan kolmeen paivaan sielta..kohta kyl soitan sinne ja itken etten parjaa ilman konetta!!
Unohdetaan myos fakta etta istun kirjastossa koska mun pitaisi kirjottaa espanjan esitelmaa, mutta blogin paivitys alkoi tuntua paljon mielenkiintoisemmalta :) Ala huoli aiti, se esitelma on melkeen valmis, kyl ma huolehdin mun kouluhommat :D

Mutta anyways tassa tulisi nyt tallainen tiivistetty matkakertomus Nykin ja Bostonin reissusta..Toivottavasti viela muistan jotain :) Taytyy varmaan vakoilla kaverin kertomusta hieman..

Okei, eli siis viime viikon keskiviikkona saavuttiin klo.5.30 aamulla Nykkiin!! Siina oli ripset viela ihan ristissa, mutta nopeasti kuin kotkat hilattiin persuksemme Broadway hostelliin (oltiin taalla myos viime reissulla) ja mentiin herattaa suomesta tulleet ihanaiset tyttoset (tai no, oli ne onneks jo hereilla..muuten olis ollut vahan julmaa). Kaytiin syomas ihana aamupala dinerissa joita ma olin kuolannut edellisen viikon!
Suunnistettiin sit keskustaan, heivattiin tytot YK:n paamajalle (ma olin niin sivistynyt et raahasin Anan shoppailee sil aikaa kun tytot sivisti itteean YK:lla..Kuinka paljon voi tuhlata rahaa tunnissa? PALJON)..anyways, mentiin Ground Zeron kaytta Southwest Seaportiin, josta ma tykkaan hirmuisesti! Siella syotiin myos aivan ihanat banana+nutella crepit! Mmm!!Siita viela poikettiin tsekkaamaan Battery Parkiin vapaudenpatsaan silhuetti. Aktiivista, eiko?

Illalla mentiin Greenwhich Villageen Comedy Cellariin kuuntelemaan/katsomaan stand up-komedia showta. Oli aivan mielettoman hauska!! Siella oli monta esiintyjaa ja myos me (lue=mina) jouduttiin vitsien kohteeksi. Olin kylla valilla kuolla nauruun :D

Torstaina..hmm..mitas me tehtiin..piti hieman vakoilla kaverilta..Eli kaveltiin aika paljon ja pienet toppos jalkamme loysivat tiemme China Townin Ice Cream Factorylle (jos muuten joku ihmettelee et tehtiinko me mitaan muuta kun syotiin, niin vastaus on ei. Me vaan syotiin :)). Iltapaivalla jonotimme lippuja Broadwaylla..joka johtaakin iltaohjelmaan, nimittain mentiin katsomaan...

MAMMA MIA! Oli aivan mielettoman upee show! Oltiin eturivissa ihan keskella ja laulettiin taysilla mukana. Olin siis aivan haltioissa koko loppu-illan! Ihana! Ihana!!

Perjantai paivalla jatettiin Nykki taakse ja sunnaattiin bussilla kohti Bostonia. Saavuttiin sinne vasta illalla ja tadaa, mentiin eksoottisesti syomaan Burger Kingiin..Vau :) Oltiin kylla sen verran vasyneita et suunnattiin sit vaan majapaikkaan suoraan.

Launtaina lahdetiin tsekkaa Harvardin kampus ja Cambridgen kaupunginosa, joka oli todella nattia aluetta!! Oli aivan mielettoman natti keli, aurinko paistoi, ihmiset oli hyvalla tuulella, oltiin epavirallisella Campus Tourilla (muuten sen lisaksi etta haluan pelastaa maailman, haluan myos opiskella Harvardissa :D). Kaveltiin joen rantaa pitkin ja nautittiin ilmasta.
Iltapaivalla mentiin Bostonin keskustaan ja ihmeteltiin St.Patrick's Day humua..ihmiset oli niin...vihreita :)

Sunnuntai aamulla nautittiin kahvit Boston Commonissa (Bostonin vastine Central Parkille) ja sitten oli aika sanoa heipat ihanille tyttosille Suomesta ja suunnata nokka kohti Kanadaa.. Jouduttiin ottaa Greynhound bussi, joka oli alyttoman kallis, toimi huonosti ja jouduttiin ottaa 2 h jossain jumanalan selan takana. Kolmelta yolta oltiin sit Kingstonissa.

Oli aivan ihana reissu mahtavien tyttojen kanssa! Ja nyt kun katoin noita matkakuvia niin tuli taas kauhee himo Nykkiin. Rakastan sita kaupunkia!!

Tassa nyt sekalaisesti reissukuvia!







Harvard campus







Boston Common





Times Square (varastettu kuva :)



Harvard (varastettu kuva:))



Broadway (viimeinen varastettu kuva)

1 kommentti:

  1. Hei

    ihanaa kun taas olet päivittänyt blogia - ja jees kyllä mä uskon että sä hoidat sun opiskelujutut ;)
    Aurinkoista päivää

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!