tiistai 3. elokuuta 2010

Päivän huomiot

1) Kertokaa minulle miksi ihmeessä ihmisten täytyy kävellä KESKELLÄ jalkakäytävää? Why, oh why? Tuo Espan työmaa on tällä hetkellä ihan painajainen minulle kun joudun kuitenkin kävelemään siitä monta kertaa päivässä. Tänäänkin jalkakäytävän valloitti isohko pariskunta - heidän sivuiltaan ei päässyt ohittamaan saatika sitten keskeltä. Ja sitten ne maleksi siinä minun edessä. Hermostus!

2) Luin tänään työn puolesta Keskisuomalaista ja täytyy sanoa että lehden taso yllätti minut positiivisesti. Siinä oli myös mielenkiintoinen juttu Afghanistan ISAF-operaatiosta. Suosittelen lukemaan silloin tällöin!

3) Ulkoministeriön jokavuotinen Foreign Correspondents programme  on alkanut. Kyseessä siis nuorten toimittajien ohjelma, jotka tulevat ympäri maailmaa kuukaudeksi Suomeen. He myös kirjoittavat blogia joka löytyy täältä. Sieltä löytyy hauskoja kirjoituksia, toimittajia kun he ovat.

4) Mun päivän huvitukset kuuluu Kiroileva siili- sarjakuvalle. Nauran aina vedet silmissä kun luen niitä (yksinkertainen huumori, I know). Plussaa siitä että eilen näin koirien kanssa lenkkeilessä ihan oikean siilin. Se tuhisi niin maan pirusti ja oli selvästi loukkaantunut että kehdattiin tulla sen alueelle.

1 kommentti:

  1. Löytyyks toi ISAF-artikkeli mahdollisesti verkosta? se ei näin pikasesti googlattuna ainakaan tullut vastaan..

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!