keskiviikko 18. elokuuta 2010

Syksy tulee, ota koppi!

(Tulee muuten ihan mieleen tuosta otsikosta se kesäbiisi - "takki auki, täältä tulee hauki". On muuten ehkä maailman ärsyttävin biisi)

Tänään kun kävelin bussiasemalta töihin tuli kyllä niin syksyinen olo ettei mitään rajaa. Vettä satoi, tuuli, ihmisiä oli liikkeellä kun pipoa. Bussikin oli ihan täynnä kun ihmiset ovat palanneet töihin ja koulut alkaneet. Mutta silti tuli aika kiva olo - ihan ok että syksy tulee (tiedän etten ole tätä mieltä kun olen takaisin Skotlannissa ja taivaalta tulee kissoja ja koiria).
Kiva palata takaisin "normaalielämään" ja arkeen Skotlannissa. Nähdä kaikki kaverit siellä. Istua Hubissa kahvittelemassa. Tuhlata rahat Primarkiin ja WHSmithillä.

Toisaalta onnistuin myös kehittämään hyvänlaatuisen kohtauksen syksyn tulosta kun tajusin, että a) en ole vieläkään ostanut niitä pahuksen lentolippuja b) syksy tuo myös mukanaan taas uudet velvollisuudet ja stressin aiheet, kuten se dissen kirjoittaminen ja työn etsiminen.
Mutta ehkä vielä turha stressata näistä asioista. Ehkä..

Syksyn tulon myöden voisin saada tekosyyn kipaista Akateemiseen ostamaan "koulutarvikkeita". Kaikkia kivoja kyniä ja vihkoja. Uusi kalenteri odottaakin jo kotona korkkaustaan.

Päivän positiivinen yllätys tapahtui töissä kun kaksi nuorta, ehkä lukio-ikäistä nuorta tuli hakemaan erilaisia esitteitä. Ihan erinlaisia nuoria joihin olen yleensä törmännyt. Ystävällisiä. Hymyileväisiä. Mukavia. Ja sanoivat vielä kiitoskin lähtiessään. Tuli hyvä mieli!

Toisaalta, niinkuin laulunkin sanat kertovat - vielä on kesää jäljellä. Tänä viikonloppuna lähden Tallinaan koko viikonlopuksi ja ensi viikonloppuna onkin perinteisen tyttöjen Vaasa road tripin aika! Ja sitten onkin aika lopettaa työt ja lähteä Turkkiin! Eli vielä ehtii tapahtua paljon kaikkea kivaa!

Illalla kävin vielä kaverin kanssa katsomassa Step Up 3D - turha varmaan sanoa edes, mutta tykkäsin :) Rakastan kaikkia tanssileffoja, tulee vaan hirvee himo oppia tanssimaan kunnolla :)
Tähän loppuun vielä hyvää iltamusiikkia Step Upista inspiroituneena (btw, Flo Rida on ehkä mun suosikki ever..Ainakin jakaa sijan Leona Lewisin kanssa!)

 

1 kommentti:

  1. Tosta biisistä on niin tullut mun kesäbiisi 2010.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!