tiistai 7. joulukuuta 2010

Ihana joulunaika

Istun tällä hetkellä (taas vaihteeksi) Aberdeenin lentokentälle ja jotenkin mysteerisesti onnistuin yhdistämään koneen maksulliseen langattomaan nettiin maksamatta mitään. Minua myös aavistuksen häiritsee tuo mun toppatakki joka tuulettuu tossa mun vieressä koska se haisee vanhalle viinalle (koska kaaduin teatterin portaissa sunnuntaina ja kaadoin kaikki valkkarit päälleni). Kaverin ehdotuksesta suihkutin hajuvettä siihen mutta se haisee vieläkin. Ällöttävää.

Anyway, nyt on oiva tilaisuus kertoa viime viikonlopusta, tai itseasiassa aikavälistä to-su.Tai itseasiassa eka ihanasta joulupäivästä Edissä ja sit toisessa osassa ihanasta viikonlopusta Glasgowssa! Ihanan jouluinen viikonloppu!

Torstaina lähdettiin siis ihanien tyttöjen kanssa jouluiselle retkelle Edinburghiin. Matkan päätarkoitus oli vierailla Skotlannin parlamentissa mutta kyllähän me hieman joulumarkkinoillakin ehdittiin käymään.
Olen käynyt ensimmäisenä vuonna parlamentissa ja eihän se mikään kaunis näky ole, kauhea ruma ja moderni rakennus mutta tavattiin kaksi kansanedustajaa ja toinen sai mut vakuuttuneeksi että Skotlannin tulisi olla itsenäinen maa :) Päästiin myös seuraamaan istuntoa hetkeksi jonka jälkeen lähdettiinkin sitten ihastelemaan jouluista ja lumista Ediä.


Saatinn näinkin hienot liput Galleriaan ja pakkohan siitä oli ottaa kuva..

Luminen Edinburgh oli kyllä todella kaunis ja siinä kaupungissa on  kyllä ihan oma tunnelmansa tähän aikaan vuodesta vaikka nykyään olenkin enemmän Glasgown puolestapuhuja. Mutta joulunaikaan Edinburghin linna ja joulumarkkinat luovat ihanaa tunnelmaa. Nautimmekin ihanat kupposet mulled wine ja söimme makoisat crepit markkinoilla. Kaiken kaikkiaan aivan ihana päivä aivan ihanien kavereiden kanssa - kyllä joulunaika on kivaa!


Ihana Edinburgh..


Jee,jee, seuraavaksi lisää ihanasta jouluviikonlopusta Glasgowssa (hyvää reissuilua todellakin)..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!