perjantai 21. joulukuuta 2012

Class of 2012

Valmistujaispäivä valkeni kirkkaana ja aurinkoisena, täysin epätyypillisenä siis Lontoolle. Meillä on käynyt hieman tuuri valmistujaisjuhlien kanssa kun sekä Aberdeenissä että Lontoossa oli ihana keli valmistujaispäivänä. Ja sorry, tiedän että tässä postauksessa tulee mun naamaa kerrakseen, mutta olen tehnyt sen päätöksen etten kavereita tai poikaystävän kuvaa täällä näyttele, joten siinä linjassa pysyn nyt. Vaikka parhaat kuvat päivältä onkin nimenomaan ne jossa poseeraan rakkaiden ihmisten kanssa. Ihan vaan selvennykseksi, ettei kaikki luule että olen hirveän egoistinen pönttö :)

Tää oli kuulemma Nunnia ja Konnia kuva :D
Me alotettiin aamu tyttöjen kanssa menemällä Mr.Leo's nimiselle kampaajalle ja saatiin Blow Dry meidän hiuksiin. Ekaa kertaa elämässäni tuli sitäkin kokeiltua ja paras 20 puntaa mitä olen ikinä käyttänyt. Olen nimittäin ihan käsi mitä tulee hiusten laittamiseen ja olisihan siinä mennyt hermot aamulla. Plus, saatiin kavereiden kanssa vähän hemmottelua ja hetki aikaa yhdessä ennen kiireisen päivän alkua!

Itse seremonia alkoi klo.14.00 ja sitä ennen piti hakea kaavut, tutkintotodistukset, liput ja ottaa kuvia että saatiin vielä kaikki hyöty kunnon päivänvalosta. Ja nyt kyllä tiedetään minkälainen olo julkkiksilla on ;) Haha, neljä tyttöä ja heidän perheensä, poikaystävänsä ja ystävänsä tarkoitti miljoonaa eri kameraa :D Suurimmassa osassa näissä yhteiskuvissa katsotaan kaikki eri kameraan, mutta ihania niistä silti tuli!


Itse seremonia oli ihana, puheet pidettiin lyhyinä mutta sitäkin parempina ja ainut tylsempi juttu oli se, että meidän vuosikurssi kuulutettiin heti ekana, joten loppuseremonia saatiin taputtaa kätemme kipeäksi sitten tuntemattomille. Mutta se on homma nimi, koska tietysti jokainen valmistuva ansaitsee ne aplodinsa! Tällä kertaa jokainen opiskelija kuulutettiin erikseen lavalle jossa käteltiin sitten koulun johtajaa joka onnitteli. Ja sitten vaan lavalta pois. Kukaan ei onneksi kompastunut, ystäväni vaan unohti kätellä johtajaa ja vaan reippaasti käveli lavan poikki :) Jokaisessa seremoniassa pitää olla jokin hauska tapahtuma! Ja olihan se melkoisen juhlallinen fiilis kun kaikki valmistuvat nousivat seisomaan ja koulun johtaja julisti vuosikurssin 2012 valmistuneeksi.


Seremonian jälkeen meillä oli reception jossa otettiin vaihteeks taas lisää kuvia. Ja juotiin skumppaa. Ja syötiin tolkuton määrä pieniä canape-juttuja kun oli niin kamala nälkä. Se on muuten tosi viehättävää kun joku tulee puun takaa juttelee sun kanssa ja suu on niin täynnä ruokaa että posket pullottaa. Ahneella on paskanen loppu. Ja tietysti hymyiltiin ja naurettiin niin paljon että posket tuli kipeiksi.


Illalla pienen levon ja vaatteiden vaihdon jälkeen mentiinkin isolla porukalla syömään ihanaan italialaiseen ravintolaan Kensingtoniin (Scalini's) jonka jälkeen nuoriso jatkoi matkaansa Lontoon yöelämään.

Oli ihan mahtava päivä, ja aivan ihana että vuoden opiskelut kulminoitui tähän päivään jota saatiin juhlia ystävien ja perheen kesken! Varmasti tulen muistamaan tämän päivän koko loppuelämäni ajan!

8 kommenttia:

 1. Voi että kuulostaa ihanalta!!! Onnea paljon!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Oli kyllä ihana päivä, taisin mennä nukkumaankin hymy huulilla :)

   Poista
 2. Ihanaa! Eikös me Aberdeenissäkin menty italialaiseen? Hyvä jatkaa perinteitä! :) Näköjään opit meidän edelliskerran virheistä kun sulla oli hakaneula tällä kertaa mukana ;) Olis munkin varmaan pitänyt jäädä Britteihin tekemään maisteria, jotta sais taas kaavun päälle.. hehe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää italialainen illallinen on ihan selvä perinne jo! Mulla oli koko hakaneula pussi mukana ja jakelin niitä sitten kaikille onnettomille jotka oli unohtanut :D Mut vaikka kuinka viritin sen neljällä hakiksella niin silti se liukui kurkkuun ja kuristi. Hankala kapistus!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ne on kyllä tosi kivoja juhlia, hymyilyttää vieläkin kun ajattelen niitä :)

   Poista
 4. Paljon paljon onnea! Itse valmistuin myös englannista (tosin "vaan" kandiksi) aiemmin kesällä, ja ah-niin-tyypillisestä sateessa huolimatta päivä oli ihan täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon onnea myös sinulle! Ja toisaalta, sadehan on niin tyypillistä tällä saarella että tuntuu että se on ainut oikea keli valmistujaispäivälle :)

   Poista

Kiva kun kommentoit!