sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Ensimmäisen adventin tunnelmia...

Lunta todella tuli perjantaina ihan reippaasti... Ihanaa, nyt on valkoista! Ärsytti kyllä taas lehdistön "lietsonta" järkyttävästä lumentulosta ja kaaoksesta. Lunta tulee joka talvi täällä pohjolassa ja meidänhän pitäisi olla "niin hyviä" sen kanssa, että what's the big deal?


Sai kaivaa taas eskimo-takin esiin.


Tuli maistettua jotain  minulle uutta Ben & Jerry's makua, nimittäin Nordic Water Peace. Joka ei itseasiassa ollut yhtään liian hyvää. Ei noussut kyllä mun lempparimakujen kärkeen.


Joulukalenterin luukkujakin on saanut avattua! Kyllä nyt joulukalenteri pitää löytyä vaikka ei ole enää ihan lapsi...


Väsäsin aikani kuluksi tuollaisen puutarjottimen kantokahvoineen ja siitä tulikin niin kiva että matkasi sitten isovanhempien luoksi joululahjaksi. Ensin kuitenkin piti testata miten hyvin tuikkukupit istuu sen päälle.


Ja paljon on tullut fiilisteltyä kynttilänvalossa.


Ja pakko lisätä loppuun kuva pikkuisesta Pate-herrasta vaikkei se tältä viikonlopulta olekaan. Mustasta koirasta on muuten hirmu vaikee saada hyviä kuvia! Mutta Pate on tosi suloinen tyyppi ja hurmannut meikäläisen täysin. Olen jo ilmoittanut omistajalle että täältä löytyy sille hoitaja milloin vaan!Hyvää joulunodotusta kaikille!

3 kommenttia:

 1. Pakko kysyä, että satuitko käymään perjantaina Helsingin keskustassa? Nimittäin kyllä siihen lietsomiseen oli ihan aihetta: en muista, milloin olisin viimeksi nähnyt vastaavaa! Tuulen keskinopeus oli 29m/s eli ihan järkyttävä keskiarvoksi: liikkuminen ulkoma sattui, vastatuuleen oli lähes pakko kävellä selkä edellä kun lumihiutaleet (eikö niiden pitäs olla pehmeitä?:D) tuntuivat ihan kauheilta kasvoilla.:O Ihmiset olivat vielåpä tosi ymmärtäväisiä siitä kun joukkuliikenne kärsi niin, kaikki vaan ihmettelivät myrskyä.:P oli vähän astetta rajumpi ensilumipäivä.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mä tietenkään väitä että se keli mikään kiva olisi ollut, mutta ehkä täällä ei sit tuullut niin kovaa kun en nähnyt siinä kelissä loppuenlopuks mitään ihmeellistä. Tietkin oli ihan hyvässä kunnossa ajaa. Ehkä Skotlanti opetti tottumaan tuuleen liiaan hyvin :D

   Poista
 2. Sehän oli pahin just Helsingin keskustassa meren lähellä.:)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!