sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Viikkoon on mahtanut monenmoista tapahtumaa...

Koska tuon sivupalkissa olevan kyselyn mukaan, te ainakin sanotte että näitä arkipäiväisiä postauksia on kiva lukea, niin täältä pesee ;)

Eli seuraavanlaisia kuvia ja tapahtumia on mahtunut viimeiseen viikkoon:

1.-2./ Viime lauantai vietettiin todella Hartwall Areenalla Art on Ice showssa. Mun päämielenkiinto oli kyllä Leona Lewiksen laulutaidoissa mutta olihan se tietysti hienoa katsoa maailmanhuippuja luistelun saralla. Ja Lewiksen musiikki sopi niin hienosti taitoluistelijoiden esityksiin!

3.-4./ Sunnuntaina piipahdinkin Porvoossa jossa oli harvinaisen sateista ja loskaista. Ja pelkäsin koko ajomatkan äidin uuden auton puolesta jota mua oli varoitettu romuttamasta (kiitti äiti luottamuksesta). Sasu's Playhousesta lähti mukaan ihana Cutlery-kipponen jonne aion tunkea kaikki aterimet sun muut keittiöjutut.

5./ Maanantaina kävin kuuntelemassa luennon Ulkopolitiikan journalismista. Esitelmöijät puhuivat esim. Suomen ja Venäjän mediasuhteista sekä muista ajankohtaisista aiheista esim. Jemenin kidnappaus-tapauksesta.

6./ Mun suosikkiaihe kv-politiikassa on kaikki jutut jotka liittyy rauhanturvaamiseen sekä siviilikriisinhallintaan. Tällä hetkellä on menossa todella mielenkiintoinen kirja jälkimmäisestä.

7.-8./ Ystävänpäivänä vedettiin sydänöverit. Tein valkosuklaa-lime kuppikakkuja jotka koristeltiin, of course, suklaasydämillä, sekä sen lisäksi sain vielä ihanan suklaasydän-rasian kaveriltani. Kuten huomattu, suklaat hävisi aika nopeasti parempiin suihin kun yhden ehdin jo nappaista ennen kuvan ottoa.


9./ Perjantain ja alkavan viikonlopun kunniaksi kävin vetämässä lounastauolla sushi-överit. Niin hyvää sushia että! Ah, hyvin mahtui mahaan melkein 15 palaa makirullia...

10./ Perjantai-illan kulutin vaatekaappeja siivoillen ja mun tyylituomareina oli nämä kaksi karvaista kaveria. Niitä ei tosin tuntunut pahemmin rytkyt kiinnostavan, en siis palkkaa näitä tyyppejä mun makutuomareiksi tulevaisuudessa ;)

11./ Tämän lauantai-illan vietin loppuunmyydyllä Areenalla jossa käytiin liigan kärkipeli eli Jokerit-Kalpa. Kyseisestä asustuksesta huomaa kyllä kumpaa joukkuetta kannatan. Ostin viimein ns. Änäri-lippiksen joka vakiopeliseurani eli Ukin ja iskän mielestä on ihan hirveä. Poikaystäväkin mielestä kuvaukseni lippiksestä kuulosti epäilyttävältä (hänen mielestään näytän siltä että yritän sopeutua nuorempien kannattajien joukkoon...). Totta, tätä lippistä käyttää kaikki 5-18 pojat, mut hei, eks mäkin saisi?

12./ Näin talviaikaan parhaimmalta maistuu lime-suklaa kaakao runsaalla kermavaahdolla!

9 kommenttia:

  1. Lime-suklaa kaakao kuulostaa mielenkiintoiselta, onko itsetehtyä vai jostain kahvilasta? Ja jos on itsetehtyä, niin mitä siihen tulee? :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kuule itseasiassa Whittardin kaakaota ja todella hyvää :) Whittard toimittaa ihan Suomeenkin jos ei lähiaikoina pääse Briteissä käymään!

      Poista
    2. Voi ei, Whittardin sivuilta ei löytynyt tuota lime-kaakaota! :( Olisikohan se ollut joku sesonkimaku?

      Poista
    3. No voi kökkö! Tai oliskohan se ollut vaan niin suosittu että olis hetkellisesti loppu. Harmi tosiaan jos se oli vaan sesonkimaku, mä nimittäin kanssa haluan lisää kun omani loppuu :)

      Poista
  2. Voi että, yhdyn Jennin kommenttiin, että lime-suklaa-kaakao kuulostaa vähintääkin mielenkiintoiselta maistettavalta. Mistä oot sitä saanut? Onko whittardin vai omia tekeleitä? :) Voisitko tulla tänne meille leipomus-lomalle? siis leipomaan kakkuja ja sellaista. Ihanat makutuomarit sulle!
    p.s. mulle tulee aina Leona Lewesista sinä mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *sullA -koiriin viittasin. Mutta me oltais hyvät kakku-makutuomarit täällä Barcelonassa ;)

      Poista
    2. Jeps, oikeassa olet että ihan Whittardin kaakaotahan se on :) Ja toi lime-suklaa on noussut mun yhdeksi lempimauista! Haha, mielelläni tulisin leipomus-lomalle sinne! Tykkään leipoa mutta mun ongelma on aina että kenellä mä niitä leipomuksia tyrkytän kun en voi itse syödä niitä kaikkia (tai tietty voisin mut se ei ole ehkä järkevää)!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Edellinen viikko oli poikkeuksellisen täynnä kivaa ohjelmaa, yleensä nää viikot kun menee ohi tekemättä MITÄÄN mielenkiintoista :D

      Poista

Kiva kun kommentoit!