keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Downtown

Okei, näitä New York-postauksia tuleekin nyt vähän enemmän koska totesin että en halua kiirehtien ympätä koko päivää samaan postaukseen. Varsinkin kun niitä kuvia on todella paljon.

Toisena päivänä hilpaistiin metrolla kohti Downtownia. Nykin metro on ehkä simppelein maailmassa jopa tälläiselle suuntavaistottomalle tyypille. Tykkään kyllä Lontoonkin metrosta!

Ajateltiin käydä katsomassa miltä Ground Zero näyttää tällä kertaa ja olihan sinne tilalle noussut jo melkoisen iso pytinki.
Säät onneksi suosi meitä tuolloin ja sattui todella kaunis ja aurinkoinen keli! Koko päivä sitten vietettiinkin siihen että käveltiin ympäriinsä. Koukattiin Financial Districtin kautta meidän määränpäätä kohti ja nautittiin aamukahvit siinä samalla.


Yksi toinen lempparialueista on The Southportin alue ihan vain tovi eteenpäin tuosta Wall Streetiltä. Ihana "rantapromenaadi" ja sieltä on myös hyvät näkymät Brooklyn Bridgelle. Ja sieltä löytyy Pier 17 jossa on söpöjä kauppoja ja sieltä saa myös creppejä ;)
Noissa tuoleissa olisi kyllä aika rentoa chillailla kesäaikaan!Brooklyn Bridge on kyllä kaunis!


Voi vitsit että tuolla oli kivaa noin kauniina päivänä! Sain laittaa kevyemmän takinkin päälle! Oltais voitu hengata tuolla pidempäänkin vain chillaillen, mutta lähdettiin pikkuhiljaa lipumaan kohti Staten Island lauttaa jotta päästiin katsomaan Vapaudenpatsasta hieman lähempää. Ja ihailemaan Nykin kaunista siluettia.

Kamerasta löytyy tsiljoona kuvaa Vapaudenpatsaasta vaikka kyseessä ei ole edes liikkuva objekti. Noh, kyllähän se lautta liikkui....ehkä laitan tähän kuitenkin vain yhden kuvan, koska, noh, loput kuvat on ihan samannäköisiä!


Skyline on sen sijaan nätti! Mut voi luoja, olen oppinut rakkalta frendiltäni joka tuolta Barcelonasta päin kirjoittaa että horisontti pitää olla aina suorassa kuvissa. Ja en saanut sitä millään suoraan, argh! Ja nyt se häiritsee suunnattomasti! Pliis kertokaa mulle että kuvittelen vaan että toi horisontti on vinossa? Tai sitten rakennukset on kallellaan?
Taidanpä päättää tähän ja jatkaa taas myöhemmin, koska päivään sisältyi vielä Sohossa käppäilyä sekä vierailua korkealla huipulla...

4 kommenttia:

 1. Hehe :) Hyvin on horisontti suorassa noissa kuvissa. Muutenkin aivan ihania kuvia! Noi rentoutustuolit näyttää just sellasilta, että niissä meinaan loikoilla kun seuraavan kerran Nykkiin eksyn.

  P.S. Aika hurja on toi ground zeron rakennus. Mikä funktio sillä on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ymmärsin että se on vaan sit toimistoille, mutta en kyllä tiedä varmasti. Sitten ne rakentaa sinne ympärille jotain memorial juttua myös...
   Noi oli kyllä ihan parhaat tuolit :D

   Poista
 2. OI oi, voin vain fiilistellä näitä postauksia lukiessa :). Kiva kun olet kirjoittanut!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!