keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Here I am

Tämä tyttö pääsi Brysseliin ja takana on jo eka päivä töitäkin! Ja täällä on ollut todella kiva keli!
Sen lisäksi olen tänään laittanut varmaan noin tusinan verran maileja/Facebook viestejä potentiaalisista kämpistä ja huomenna olen menossa katsastamaan ensimmäistä. Onneksi täältä löytyy kuitenkin ihania ystäviä joiden luona voin asua hetken ;)

Täällä on kevät todella pitkällä (vaikka täällä asuvien mukaan tää on normaalia kylmempi huhtikuu) ja tänään mentiin sitten nauttimaan puistoon lounas. Puiston nimi on mulle ihan liian pitkä ja hankala mutta ehkä mä sen kohta opin, siellä nimittäin toivon mukaan tulee käytyä usein lounaalla... Ja kuvassa pilkottaa Riemukaari! Ignooratkaa tuo kamala ritilä, mulla oli vaalea trenssi ja valkoinen silkkipusero päällä niin en viittinyt nurmikolla istua joten tuollainen viehättävä ritilähöskä valikoitui istumapaikaksi.


Pahoitteluni, mutta kävelin todella kuin uskollinen lammas muiden perässä joten (vielä) ei ole oikein tietoa paikannimistä. Mutta käytiin todella katsastamassa yksi näyttely tuon puiston laidalla sijaitsevassa museossa. Ja siellä pääsi sitten kävelemään rakennuksen päälle ja näkemään miltä Brysseli näyttää hieman korkemmalta katsottuna.


Kaikenkaikkiaan eka päivä on siis ollut vallan mainio täällä uudessa "kotikaupungissa".  Odotan vaan että pääsen tutustumaan kaupunkiin paremmin ja toivottavasti pääsisin vaikka jollekin ranskankurssille. Ykkösenä olisi tietysti löytää ensin joku asunto/huone jostain.


Näihin tunnelmiin jättäen, palataan taas!

6 kommenttia:

 1. Ihanan keväisiä maisemia. Kaipaan noita jo nyt, vaikka Suomessa oon ollu vasta pari päivää. Bonne chance pour trouver un appartement :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy kyllä sanoa että tällä hetkellä ei harmita yhtään että jätin ne Suomen säät taakse, vaikka tänne on tosin luvattu viikonlopuksi kylmempää :(

   Poista
 2. Ihanaa nyt olemme takaisin aamun vakiossa eli - äiti keittiön pöydän ääressä kahvikuppikädessä lukemassa blogia - mitä meidän tytyr on nyt tehnyt- ihanaaaaaaaa
  Rakastan lukea tätä aamulla ja olla osana sinun elämääsi!!!!!!!!!! Puhumattakaan Mummista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ja näköjään sun Ipadiin on jäänyt mun Blogger-tili päälle :) Noh, viesti tuli silti perille, haleja sinne ja tietysti Mummille myös :)

   Poista
  2. eli äiti tykkää, että olet maailmalla kirjottamassa blogia.. :)

   Poista
  3. Nimenomaan näin :D Näyttää kyllä hieman hassulta kun se on mun profiililla kirjoitettu...

   Poista

Kiva kun kommentoit!