torstai 18. huhtikuuta 2013

Piristystä sateeseen

Tänään on ollut mitä surkein keli, joten piristystä kaivattiin kun pääsin takaisin kotiin. Ja mikäs sen paremmin piristää kuin letut! Kun ulkona ropisee (tai pikemmin hakkaa) sade,on se mukava puuhastella sisällä keittiössä ja laittaa vähän kynttilöitä päälle (okei, käskytin kyllä äidin sytyttämään kynttilät). Heti tuli parempi mieli (ei siis äidin käskyttämisestä vaan letuista)!Mä tykkään syödä lettuni sellaisella "superterveellisellä" tavalla. Eli laittamalla ensin aivan järkyttävän kerroksen nutellaa letulle ja sitten jotain hedelmiä, mustikat ovat kyllä ihan parhaita!Tänään eräs tuttuni sanoi että Brysselissä kuulemma sataa tosi usein ja siellä on vielä kosteampaa kuin Lontoossa!?! En suostu uskomaan kyllä tätä ennekuin itse todistan.

Mutta anyways, letut on parhautta maailmassa, nyt on masu täynnä ja mieli parempi. Niin paljon parempi jopa, että tässä mietin jaksaisinko jopa purkaa matkalaukun....Tai ehkä vaan katson jotain hyvää sarjaa ;)Ja meillä letuista tykkää kaikki. Mukaanlukien Marski jonka suurinta herkkua letut ovat!On se vaan niin söpö karvakasa!

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Haha, no ei ehkä tänään? Vaikka ne kyllä menis varmaan hyvin kurkusta alas :D

   Poista
 2. Sateista tai ei, niin työkokemus menee varmasti sen edelle... Kuulostaa jännältä vaikken tiiäkään mitä siellä tuut tekemään! :D Niin ja onhan sielläkin varmasti kesällä enemmän aurinkopäiviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta ihmeessä, mäkin odotan kyllä jännityksellä Brysselin aikaa :D Lähinnä vaan ihmettelin miten muka missään voi olla sateisempaa tai kosteampaa kuin Lontoossa (saatika sitten Skotlanissa)? :)

   Poista
 3. Voih ei. Mä haluun kans noita lettuja. Ja ihana Marski!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Jaa-a, mitenköhän onnistuin taas poistaa oman kommenttini :D Anyways, lettukestit pitää pitää heti kun ollaan kaikki (joskus toivottaavasti) samassa maassa :)

   Poista

Kiva kun kommentoit!