sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Kesäsunnuntai

Tänään meillä oli todella kiva kesäsunnuntai! Sääennusteet lupasi koko viikon ajan kamalaa vesisadetta viikonlopuksi mutta onneksi ne eivät tällä kertaa pitäneet paikkaansa - lauantaina ja sunnuntaina aurinko paistoi mukavasti ja lämpötilat kohosi vihdoin kunnon hellelukemiin!

Aamulla nautittiin lettuaamiainen sunnuntain kunniaksi. Meillä ei tehdä mitään terveellisiä proteiinilättyjä vaan kunnon perinteiset lätyt paistui hellalla voin kanssa ja päälle levitettiin luonnollisesti nutellaa. Ei todellakaan mikään tervein aamupala mutta niin hyvää - elämä on tehty nautittavaksi (ja joo, nää on spesiaali herkkuja että ei näitäkään joka päivä meillä vedetä)!


Aamupalan jälkeen lähdettiin läheiseen puistoon jossa paikallinen RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals) oli järjestänyt leikkimielisen koiranäyttelyn "Bark in the Park". Tästä näyttelystä oli kuitenkin perinteinen pönötys kaukana ja koiria palkittiin erilaisilla mittareilla kuten mm. waggiest tail, happiest puppy, happiest rescue dog ja happiest vintage dog. Hauskoja titteleitä siis ja koiria oli ilmoittautunut paljon mukaan! Ei auttanut taas yhtään mun alati kasvavaan koirakuumeeseen mutta toisaalta oli ihana kun pääsi vapaasti taputtelemaan koiria niin paljon kuin sielu sieti.


Happiest puppy titteli meni aika itseoikeutetusti tälle 12 viikkoiselle mopsi-hurmurille nimeltä Frank! Inhottavaa, kaikki kuvat jotka tästä söpöstä otuksesta otin oli aika epätarkkoja, mutta ehkä tästä jotain selvää saa. Hurmaava ja onnellinen pentu oli kuitenkin kyseessä, kuinkas muutenkaan.


Näyttelyn jälkeen tultiin kotiin ja päätettiin jatkaa vielä golffaamaan kun oli niin kiva keli. Kaikki ilo irti siitä että kerrankin aurinko paistaa! Pelikin sujuu paremmin kun ilmat on suotuisat. Tosin aika monella oli sama ajatus ja kenttä oli suhteellisen täynnä, aika hitaaseen tahtiin pelattiin kun koko ajan täytyi venailla että edessäolevat pääsee alta pois (varsinkin kun poikaystävä vetelee sellaisia drivejä että on suoraan greenillä).



Sen jälkeen ilta olikin hyvä päättää nachoihin ja finaalin katsomiseen. Finaali tietty pyörii vieläkin taustalla mutta voi elämä kun kukaan ei voi tehdä maalia (Argentiinalla kyllä mielusti sitä maalia toivoisin).


Kaikenkaikkiaan siis kiva ja leppoisa kesäpäivä takana! Tälläisistä pienistä jutuista ne kivat päivät syntyy, olisi hyvä minunkin muistaa tämä useammin. Nyt toivotaan että nämä aurinkoiset kelit pysyisivät hetken!

7 kommenttia:

  1. Kivalta paivalta kuulostaa :-) mut mistas noi teidan lautasaluset on? Meil olis hakusessa jotain tuollaista pehmeeta ja kevytta, kun meidan beibi on turhan kiinnostunut meidan nykyisista kivialusista ja niitten heittelysta.. Alkaa nimittain kaymaan turhan vaaralliseksi ja noi nayttaa tosi kivoilta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo voin kuvitella että aluset kiinnostaa bebeä aika paljon :) noi on siis Hemtexistä, ostettu aika monta vuotta sitten mutta mun mielestä niillä on yleensä noita pehmeitä alusia myynnissä. Et kantsii käydä kattoo varsinkin nyt kun olet Suomessa käymässä!

      Poista
    2. Kiitti, taytyy pitaa silmat auki shoppailureissuilla!

      Poista
  2. Hei kiva kesäkampaus tuo letti!

    Mut eikös ole hassua, että nykyisellä proteiinilettujen aikakaudella pitää jotenkin puolustella ja perustella, jos syö "vain" tavallisia lettuja (jotka -kuten kaikki tietää- on sata kertaa parempia kuin ne terveelliset proteiiniläpyskät)? Eikö ihminen nyt saisi syödä lettuja sunnuntaiaamuna ihan niinku haluaa, ja vaikka nutellalla? :D
    On jotenkin tosi tuskallista katsella täällä ruudun takana, kun niin monessa blogissa on nyt ollut herkullisia lettu-mansikkahillo-kuvia. Kyllähän täälläkin vois lettuja tehdä, mutta eihän se ole yhtään sama asia kuin että tekee ne Suomessa, vaikkapa vielä ulkosalla ja syö sitten terassilla / pihakeinussa / markkinoilla. Nih. Letut on siis mun to do -listalla Suomilomalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Terhi, tama on kieltamatta kateva kampaus kun saa hiukset natisti pois tielta!

      Ja joo, kyllahan toi vahan puolusteluta kuulostaa vaikka en sita ihan niin tarkoittanut, omasta mielestani kun vaikka terveelliset elamantavat on ihan hyva juttu niin valilla taa proteiinilattyjen ihannoiminen on mielestani mennyt vahan pitkalle...mutta jokainenhan tallaa tavallaan, mina jatkossakin syon ylpeydella nutella lattyja kun ne on paljon parempia koska niinkuin sanoit, ne on paljon parempia! Ja joo, ma en malta odottaa etta paasen Suomeen paistamaan muurinpohjalattyja ja syomaan niita hillon ja kermavaahdon kanssa, naa kun on tallaisia amerikkalaistyylisia pannukakkuja ja ei yhtaan niin hyvia kuin suomalaiset letut! Jee, kohta mekin ollaan Suomessa naita nauttimassa!

      Poista
  3. Ihanaa viikonloppufiilistelyä :) Tuli niin Englanti-ikävä, oon nyt Suomessa järkkäämässä viisumijuttuja ja olisin melkein tehny mitä vaan et oisin voinut jäädä loppukesäksi Englantiin. No, ei voi mitään!

    Hauska että teilläkin golfataan! Mä ostin mun poikaystävälle mailat, ja se on innostunut tosi paljon nyt. Sanoinkin joskus sille että mun kanssa ei voi kukaan ei-golfaaja seurustella (nimin. melkein 100 kierrosta viime kesänä :D) ja hankin sitten eräältä Lontoossa asuvalta suomalaisnaiselta Matteolle mailat.. möi siis miehensä mailoja Gumtreessa ;) Golf on kyllä paras harrastus kesään, ei siitä mihinkään pääse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ma en taas malta odottaa etta paasen lomalle Suomeen parin viikon kuluttua :) Voisin vaihtaa sun kanssa paikkoja valittomasti!

      Vau, 100 kierrosta on kylla mieleton maara, me ollaan toistaiseksi onnistuttu pysymaan vaan kierros/per viikko tahdissa. Mutta se on kylla hauska yhteinen harrastus ja taalla toisaalta voi pelata lapi vuoden jos vaan haluaa, niin se on tosi kiva!

      Poista

Kiva kun kommentoit!