sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

10 matkakuvaa

Sain Annikalta haasteen jakaa 10 matkakuvaa maailmalta. Tämä oli hyvä haaste kuva-arkistojen kohnimiseen, joten päätinkin tarttua siihen heti. Tosin samalla se muistutti kuinka pitäisi tallentaa kaikki kuvat ulkoiselle kovalevylle, tällä hetkellä kun meidän kuvat on vähän sikinsokin kaikkialla. Kiitti kuitenkin haasteesta, täältä pesee!

Lentokoneen siipi
Arusha, joulukuu 2014

Tämä oli ehdottomasti vaikein kuva löytää - en ota ikinä niitä "tyypillisiä" kuvia lentokoneen ikkunan läpi siitä siivestä. Istun nimittäin todella harvoin  lentokoneen ikkunapaikalla. Tässä siis kuva pienkoneesta Arushan lentokentällä!


Paras vahingossa onnistunut otos
Isle of Skye, syyskuu 2013

Sinänsä tämä oli paras ehkä vahingossa onnistunut otos koska ilma oli niin kaunis (mikä ei ole ollenkaan tyypillistä Skotlannille) - muuten me saatiinkin katsella sadetta ja harmaata taivasta melkein koko loman aikana.



Hyvälle tuulelle saava kuva
Sansibar, tammikuu 2015

Koska tää kuva on nyt vaan niin rakas!

Yritettiin siis ottaa kihlajaiskuvia Sansibarin rannoilla mutta pelleilyksihän se meni. Niinkuin se aina menee meidän kanssa!


Luontokuva
Etelä-Afrikka, joulukuu 2012

Tämä leopardi oli juuri nauttinut aamupalansa (erittäin maukkaan antiloopin), josta saattaa näkyä vielä koipi tuolla taustalla. Tyyppi oli ruokalevolla, tosin nenässä näkyy vielä pienoiset veritahrat...


Yläilmoista
Singapore, huhtikuu 2014

Oltiin Marina Bay Sandsin kattoterassilla sijaitsevassa baarissa nimeltä Ku De Ta, jossa pääsee nauttimaan näistä upeista maisemista. Rakastan kyllä kattoterasseja!



Postikorttimaisema
Tansania, joulukuu 2014

Rakastan tätä kuvaa! Mun mielestä tämä on juuri sellainen täydellinen postikorttimaisema - kuva on otettu Ngorongoron kraaterin pohjalta ja tuossa edessä olevassa lammessa oleskeli helposti 50 virtahepoa.



Matkaseura
Tansania, joulukuu 2014

Rakas matkaseurani, eli tuleva aviomieheni, on viihtynyt reissulla mukana jo vuodesta 2008 lähtien. Ihan paras matkaseura luonnollisesti, meillä menee aina niin hyvin reissussa ja näin monen vuoden jälkeen ollaan "hioduttu" aika hyvin yhteen - esim. mieheni ei koskaan enää nykyisin anna minun lukea karttaa koska se on varma tapa eksyä.



Fiilistelyä palmun alla
Sansibar, 2015

Yritin etsiä tähän haasteeseen kuvia myös arkistojen kätköistä mutta jostain syystä en ole näköjään koskaan oikein palmuja kuvaillut. En ymmärrä miksi en, koska tämä kuva on mielestäni tosi kiva!


Hyvää huomenta
Angkor Wat, kesäkuu 2012

Sininen hetki klo.06.00 Angkor Watin temppeleillä.



Lempikaupunkini

Tämä ei voi olla yllätys kenellekään vakkarilukijalle? No tietysti Lontoo! Valitsin tähän ehkä ei niin perinteisen kuvan, mutta St Pancrasin asema symboloi minulle aika paljon Lontoota - sieltä lähdetään ja sinne tullaan.



Mä olen nähnyt tämän haasteen kiertävän aika monessa blogissa jo, joten en haasta enää ketään eteenpäin, mutta tämän saa luonnollisesti kaapata itsellensä! Haasteen ohjeet löytyvät Jennan Journey Diary-blogista, josta haaste on myös alunperin lähtenyt liikkeelle.

10 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän upeita kuvia, ja toi "vahingossa onnistunut" on kuin jostain matkaoppaasta. Vau, näitä oli kiva katsoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi!!! Kyllä kävi taas mielessä kun selailin noita kuva-arkistoja että pitäisi kyllä osa kuvista teettää seinälle että niistä pääsisi nauttimaan joka päivä....

      Poista
  2. Ihania, varsinkin postikorttimaisema Tansaniasta! :)

    VastaaPoista
  3. Tuo itsekin kehumasi kuva Isle of Skylta on kyllä uskomaton. Pitänee lisätä Isle of Sky ToTravel -listalleni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pirkko - suosittelen ehdottomasti Isle of Skyeta, siellä on aivan upeat maisemat!

      Poista
  4. Aivan upea tuo kuva Tansaniasta ja tuo toinen vahingossa onnistunut otos, siinä on upea taivas! Tämä sai kyllä aikaan suuren matkakuumeen! Teksi niin mieli matkustaa Afrikkaan ja Angkor Watin temppelialueelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riia! Täytyy kyllä myöntää että minullekin tuli hirmuinen matkakuume näitä katsellessa! Sekä Afrikkaa että Angkor Watia suosittelen lämpimästi :)

      Poista
  5. Huikeita kuvia, ihana elukka, lentokenttä, te rannalla, palmut ja Angkor Wat.

    Ja pisteet nopeasta toiminnasta arkistojen kaivelussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annika :) Mä rakastan valokuva arkistojen kaivelua, tosin pitäisi kyllä yrittää järjestää kaikki kansiot vähän paremmin ja tallentaa ne myös ulkoiselle kovalevylle....

      Poista

Kiva kun kommentoit!