sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Viikonlopun kuulumisiaTänä viikonloppuna olen....
 • Kuullut tunnustuksen mieheltä että hän kuulemma inhoaa sitä, että minä "varastan" hänen puhelinkaapelinsa ja en palauta sitä oikealle paikalleen. Minua nauratti niin kovasti tämä tunnustus ja sen kerrontatapa että perjantaina kotona töitä tehdessä varastin meidän talouden kaikki puhelinkaapelit ja piilotin ne kaappiin...Tajuaakohan se mies vieläkään minkälaisen tyypin kanssa se on menossa naimisiin?
 • Kävin ratsastamassa lauantai-aamuna tutulla tallilla. Kahden tunnin aamuratsastus teki tehtävänsä ja oli juuri loistava aamunaloitus viikonloppuun. Sain tällä kertaa nuoren 6-vuotiaan Jake-hepan alleni ja voi vitsit se oli suloinen tyyppi. Se oli ihan innoissaan menemässä ja lähti laukkaan aina sellaisella reippaalla pompulla. Mutta voi elämä kyllä tuntui taas kropassa ettei ole tullut istuttua hevosen selässä hetkeen. Meikäläisen jalat oli ihan hajalla jo puolessavälissä matkaa ja hyvä kun pääsin alas hepan selästä...sanomattakin selvää että tänään olen linkannut menemään kuin rampa ankka.
 • Lauantai iltana treffattiin kavereiden kanssa Nottinghamissa ja vietettiin tupla-deitti iltaa. Käytiin syömässä todella hyvässä ravintolassa jonka jälkeen jatkettiin iltaa jäädiscoon! Kyllä, mentiin paikalliseen jäähalliin jossa on jäädiscoilua aina viikonloppuisin. Me tosin satuttiin olemaan tuohuun ihan liian vanhoja koska keski-ikä taisi olla siinä 15-vuodessa. Se oli selvästi paikka Nottinghamin nuorisolle tulla viettämään lauantai-iltaa. Siellä ne tytöt kikatteli keskenään ja yritti hurmata poikia.
 • Tänään on ollut ihan superkiva keli joten päätettiin kaivaa pihakalusteet esille ja nauttia kahvista ja lounaasta meidän omalla pihalla. Ihan luksusta!
 • Jonka lisäksi kävin vielä ostamassa paikallisesta puutarhaliikkeestä hieman kevätkukkia meille. Kyllä kevät on niin kivaa aikaa! Nyt tosin pitäisi alkaa siivoamaan jotta ne kukat saisi esille puhtaaseen kotiin....

Ensi viikolla vietetäänkin jo pääsiäistä ja meillä tulee tupa täyteen vieraita kun kaverit saapuu kylään - sitä täällä odotetaankin jo innolla!

6 kommenttia:

 1. Hauskan kuuloinen viikonloppu teillä! Hirveän paljon enemmän actionia kuin omassa viikonlopussa. :) Ollaanko jäädiscossa siis jäällä? Luistimilla? Vai mitä siellä oikein tehdään? Miksi kaikki kiva pitää olla suunnattu lapsille ja teineille! Hyvä, että kävitte vähän nostamassa siellä keski-ikää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo tähän viikonloppuun sattui osumaan paljon tapahtumaa! Ja kyllä, kyseessä on siis jäädisco jossa ollaan luistimilla - minulla oli mielekuvissa että se olisi semmoinen vanhan ajan "rusettiluistelu" disco jäällä mutta täällä soi kunnon räppi ja valot vilkkuivat kunnon klubin tyyliin :D Me päätettiin ettei anneta ikä asian painaa liikaa vaikka tuntui siltä että oli ihan muinais dinosaurus sen nuorison joukossa!

   Poista
 2. Hehe, voi puhelinkaapelit. Täällä on ollut vähän sama ongelma, muttei se ole systemaattista, joten herra ei ole liiaksi tuohtunut :P

  Toivottavasti saadaan ens vkolla kuluttaa teidän pihakalustoa oikein urakalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mikä siinä on että ne vetää pultteja siitä että ne piuhat ei ole samoissa paikoissa :D Mä kyllä myönnän että kiikutan niitä eri paikkaan parhaimmillaan joka päivä joten siitä herra kuulemma hermostuu ;)

   Täällä pidetään sormet ristissä että hyvät kelit jatkuu!

   Poista
 3. Hauskaa pääsiäistä! Se ei kyllä ole itsellä näkynyt muuten kuin netin kautta blogeissa ja Facebookissa sekä lähikaupan krääsä- ja suklaaosastoilla. Päivääkään lomaa sen ansiosta ei täällä heru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Ja voi ei, harmi ettei siellä mitään pääsiäisvapaita heru, tosi tylsää!

   Poista

Kiva kun kommentoit!