keskiviikko 10. joulukuuta 2008

1 tehty, 4 jäljellä

Jihaa, vihdoinkin mäkin sitten aloitin tenttiurakkani. Todella monella kaverilla on ollut jo monta koetta ja ne ovat melkeen jo lopettelemassa, mä pääsin vasta tänään alottaa, josta olen tosi onnellinen. Jotenkin oli ahdistavaa koko ajan kun tiesi että koko urakka on vasta edessä. Nyt niitä tenttejä tuleekin sitten kun liukuhihnalta.

Tänään oli sitten ihanasti klo.19.00 illalla American Foreign Policy tentti. Siinä oli 3 osiota. Eka meni varmaan ihan hyvin, ei siitä saanutkaan kuin 10 pistettä, kun piti vastata yhdellä sanalla 10 kysymykseen. Toka osiossa piti vastata 5 kysymykseen 8:sta, ja se osio menikin huonosti. Siinä olis pitänyt määritellä käsitteitä, parin kappaleen verran. Kaksi niistä tiesin, ja kahteen sitten selitin aivan puuta heinää pullaa. Ja yhteen jätin sitten vastaamatta kun en keksinyt lisää satuja. Aivan käsittämättömiä kysymyksiä. Mut hei, just katoinkin muistiinpanot, niin ne kaksi meni ihan oikeen (tosin en tiiä selitinkö tarpeeks perusteellisesti) ja yksi meni sinnepäin, et voin saada muutaman pisteen.

Vika kysymys olikin sitten essee ja siihen sitten raapustinkin kiitettävät 9 sivua. Vastasin kysymykseen Irakin sodasta, josta muistin paljon ja tykkäsin opiskella. Innostuin vähän soveltamaan eri teorioita siihen vastaukseen,että toivotaan että proffa tykkää..

Huomenna onkin sitten jo uusi koitos edessä, ja mun kakkosvuoden politiikan kurssin tentti. Taas illalla seiskalta. Inhoon tota aikaa. Kökkö.
No toivotaan et menee hyvin, pitää taas vääntäytyä kirjastoon aikasin aamulla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!