maanantai 1. joulukuuta 2008

Ihana sunnuntai päivä!

Sunnuntai oli ihanan rento ja kiva päivä!

Aamulla heräsin ihanasti kympiltä ja lähdin kaupungille hiukan kattelemaan kympiltä. Yhdeltätoista treffattiin sit toinen kaveri ja mentiin brunssille. Ihanaa munakasta ja chocolate milkshake, nam! Tämä brunssi perinnettä tulen kaipaamaan kun tulen takaisin Suomeen. Mikään ei ole ihanampaa kun mennä edellisen illan ulkoilun jälkeen brunssille syömään kaikkea ihanan rasvasta ruokaa :D

Sitten iltapäivällä oltiin parin kaverin kanssa ostettu liput sushikurssille. Yliopiston Asian cooking club-kerho piti tälläisen session miten valmistaa sushia ja se olikin superhauskaa! Se ei ollut edes yllättävän vaikeeta! Tehtiin california roll ja sit joku spicy juttu..:) Ja tietenkin maisteltiin heti niitä, ja hyvältä maistuikin!Mun läski sushi rulla :)Lopputulos!Illalla katoin vielä kaverin kanssa ihanan joululeffan Love actually ja söin Ben & Jerrysiä! Sunnuntai oli siis oikea herkuttelupäivä!

Tänään (maanataina) lähdinkin sitten heti aamusta kirjastoon opiskelemaan ja tulin sitten iltapäivällä vasta takaisin kotiin. Nyt en olekaan tehnyt mitään hyödyllistä :) Halusin laittaa joulukoristeet ylös huoneeseen mutta ei ole teippiä..pahus..:)

Hyvää viikonalkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!