maanantai 8. joulukuuta 2008

Kiitos Isi ja Äiti!

Jee, tämän päivän ehdoton piristys oli paketin saaminen vanhemmilta Suomesta! Ihanan iso paketti joka sisälsi kaikkea superihanaa juttua!! Kiitos isi ja äiti, olette supereita!
Yksi vakiojuttu tietenkin mikä paketista pitää löytyä on Fazerin sinistä, sitä ihan perusmakua. Ja isi oli laittanut 5 levyä mukaan, koska "syöt kuitenkin 3 levyä heti, niin jos 2 jäisi jouluksi!"...Ja kyllähän se isi meikäläisen tuntee, puolet on mennyt jo ekasta levystä kun olen tässä hypistellyt paketin sisältöä :D

Tänään täällä onkin ollut sitten hieman kylmempää..nimittäin pakkasta oli kunnioitettavat -17 C!! Ei siinä muuta kun paitaa,paitaa,pipoa,kaulaliina, tummppua ja takkia päälle kun lähdin kirjastoon. Täytyy kyllä myöntää että oli hieman kylmä!

Ja tästä päivästä se taitaa nyt alkaa. Nimittäin ihmisten "hyvästeleminen". Mentiin lounaalle tänään porukalla, josta osa lähtee jo torstaina ja sitten yksi aivan ihana tyttö lähtee lauantaina. Ihan haikee fiilis. Vaikka itse en ole oikeen tajunnut sitä, kun kuitenkin tänne jää vielä toiseksi lukukaudeksi. Mutta olen tutustunut taas niin loistaviin ihmisiin,että harmittahan se,että joutuu heitä hyvästelemään jo nyt..Mutta onneksi suurin osa heistä asuu eri puolilla Eurooppaa niin on suurempi mahdollisuus vielä nähdä heitä!
Ihania muistoja on tullut heidän kanssa aikaa viettäessä, toivottavasti uudet vaihtarit tulevat olemaan yhtä kivoja!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!