lauantai 29. marraskuuta 2008

Luennot ohi, pikkujoulubileet ja kaupunkikierrosta

Ja näin ympätään kahden päivän tapahtumat otsikkoon :)

Eilen sain siis vihdoin palautettua tämän termin vikan esseen, ei siitä tullutkaan kun semmonen 14-sivuinen opus :) Mutta nyt on sekin palautettu. Ja luennot loppuivat myös perjantaina joten nyt ei tarvitse enää huolehtia esseistä, läksyistä, tehtävistä ja presentaatioista. Enää vaan 5 tenttiä jäljellä :D Sit pääsee loman viettoon!
Perjantai päivällä lähdettiin sitten ostamaan tonttuhattuja illaan pikkujoulubileisiin. Kaksi suomalaista jätkää lupas järjestää suomalaiset pikkujoulut, jotka kuulemma sisältävät myös pipareita,glögiä ja fazerin sinistä :) Jee!

Ilta oli todella onnistunut, oli hauskat suomalaiset pikkujoulubileet! Kaikki suomalaiset,paria lukuun ottamatta, olivat pääseet paikalle ja tunnelma oli sellainen kun voi odottaa: iloinen ja riehakas :)

Tänään aamulla sitten pitkien yöunien jälkeen lähdin hieman kaupungille hillumaan. Tulin jotenkin tosi hyvälle tuulelle, kun mä vaan ihastun koko ajan enemmän ja enemmän tähän kaupunkiin! Ja sit pääsin vähän kans shoppailee..ja innostuin ottamaan valokuvia :)
Kuinka monessa kaupungissa pääsee ilmaselle hevoskyytiajelulle?Farmer's marketTänään illalla olis yhdellä kaverilla cocktail bileet ja sit huomenne menen kokkauskurssille opettelemaan miten tehdään sushia! Jeij!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!