perjantai 21. marraskuuta 2008

Penkkiurheilua!

Heips taas!

Alotetaas satuilu keskiviikko illasta, koska tämä ilta vaatii ihan oman kappaleensa :)
Keskiviikko iltana oli nimittäin finaali tuossa intramural-league sarjassa, jossa siis pelataan ihan eurooppailasta jalkapalloa. Ja meidän vaihtaripoikien jengi sitten kvalifioitui( mukana 3 suomalaista pelaaja) tähän finaaliin. Finaalissa vastassa oli PEC-kidsit (Physical education centre) eli siis jätkiä jotka opiskeluikseen jo harrastaa liikuntaa ihan himmeesti.
Kuudeksi menimme kylmään ulkoilmaan (-8 C!!) kannustamaan suomen lipun kera poikia! Ja vitsi että oli jännä matsi!! En ole koskaa nauttinut jalkapallosta niin paljon. Varsinainen peli-aika päättyi piinaavaan 1-1 tilanteeseen ja rankkarikisaksihan se meni. Ja herranjestas-meidän joukkue voitti! Voi sitä riemun määrää!! Ja ihanaa että he voitti, he olivat sen ansainneet, hienosti pelattu!! Ja siinä sitten kuohari ruiskutettiin suuren maailman tyyliin pelaajien päälle!
Juhlat tiedossa!!!!!

European United (+ muutama aussi)
Keskiviikko iltana mentiin sitten Alfiesiin juhlistamaan tätä upeaa voittoa, ja jätkillä oli tietty pelipaidat päällä! Mahtava ilta!

Eilen (torstai) lähdettiin sitten aamupäivästä 3 tytön voimin ajamaan kohti Ottawaa. Lahdetiin hieman aikaisemmin kun meidän piti vielä löytää mekot tän illan semi-formaliin. Ja hitto että kierretiin niitä pirun kauppoja. Luovuttiin jo toivosta ja mentiin syömään. Ruokailun jälkeen aateltiin käydä viel tsekkaa yks kauppa..ihan varmuuden vuoksi..Ja sieltähän se löyty. Aivan ihana mekko, täydellinen mulle ja maksoi vaivaiset 39 dollaria! Yeash!

Sitten lähdettiinkin ajamaan hallille ja missattiin ekasta erästä hieman, kun oli himmee jono parkkipaikalle. Vitsi mikä matsi! Kyseessähän oli siis Ottawan Scotiabank Placessa pelattu ottelu : Ottawa Senators v Montreal Canadiens. Ottawassa pelaa Ruutu ja Canadiensissa tietty iki-ihana Koivu. Kannustetiin sitten Canadiensia tietty! Ja saatiin kyllä kokorahan edestä katselua!
Hallissa oli todella paljon Canadiens faneja (tai Habs, kuten ne niitä kutsuu) kun Montreal on niin lähellä.
Ihan mieletön peli ja tunnelma..ja eikös peli päättynyt 2-2, jatko-ajalla ei yhtään maalia ja rankuksihan se meni! Molemmat Koivu ja Ruutu vetivät, mutta molemmat missasivat. Ja loppuenlopuksi Habsit voitti!!!!!Wuhuu! Koko halli (noh,ainakin melkeen koko halli) repesi! Mahtavaa!Kotiin päästiin sitten kahden jälkeen yöllä ja tänä aamuna autoon bensaa (naurettavan halpaa muuten) ja auto takas vuokraamolle.

Nyt sitten tänä iltana on todella semi-formal naamiaiset, odotan innolla. Mulla on puku ja naamari(tosi makee) ja bussi lähtee tossa 3 h kuluttua!
Laittelen tanssiaiskuulumisia heti tänne kun ehdin viikonlopun aikana :)

Hauskaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!