keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Kylmä!

Siellä ruudun toisella puolella (ÄITI!) oltiin heti vaatimassa uutta taustaa kun syksy on kuulemma ohi,jos lunta on tullut. Eli tässä uusi ulkoasu! Tuon kuvan poimin ihan netistä,ja siihen saatte tyytyä siihen sakka kunnes täällä tulee kunnolla lunta :)

Noh, aamulla mittari näytti sitten -8 C! Eli talvi tuli!

Tänään mulla oli espanjan presentaatio joka meni itseasiassa ihan hyvin, olen ihan tyytyväinen. Tunnin jälkeen kävin ottamassa influenssarokotteen, koska sen sai tolla yliopiston vakuutuksella (joka maksoi ihan liikaa) ilmaisen piikin käsivarteen. Mä sitten kammoan piikkejä. Toivon että siellä olisi ollut jonoa,jotta olisin hyvällä syyllä olla ottamatta sitä. No pieru vieköön, eihän siellä mitään jonoa ollut kun hoitsut oli organisoinut sen niin hyvin.
Kakarat kilju hallissa kun niille laitettiin piikkejä ja melkeen jo liukenin paikalta kun juuri meikälaisen numero huudettin. Mut piikki neljänne vuoden hoitsu opiskelija, joka melkein sai mut häipymään. Ymmärrän et niiden pitää harjoitella, mutta ei kiitos mun käsivarteen. Se oli kuitenkin tosi pätevä oppilas ja yhtään ei sattunut,jee :)

Tänään on sitten jalkopallon finaali,jonne toi meidän vaihtarijoukkue kvalifioitui,eli sinne mennään sitten illalla kannustamaan heidät voittoon! Ja sen jälkeen sitten paikalliseen opiskelijabaariin, Alfiesiin!

Ja huomenna suunnataan sitten nokka kohti Ottawaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!