tiistai 18. marraskuuta 2008

Lunta!!

Jos maanatait on kauheita päiviä niin tiistait on sit superkivoja! Mulla on nimittäin aamusin vaan yks espanjan luento klo.9.30-10.30 ja koko loppupäivä aika tehdä kaikkea muuta!
Tänään nähtiin klo.11.30 tuolla Queen´s School of Businessissa, sillä heillä on ihan oma vaihtari komitea,joka järkkää tapahtumia näille commerce vaihtareille. He on nyt järkännyt bileet perjantaille,eikä mitkä tahansa bileet vaan Semi-Formal Masquerade Ball, eli kunnon "tanssiaiset". Jihuu! Ja vaikka ei commerce opiskelijoita olllakaan niin liput oli sinne pakko saada! Eli perjantaina mennään sinne!

Noh, kun oltiin saatu liput ostetuksi niin oli aika lähteä mekko metsästykseen kaupungille. Muistan vielä kun lomalta lähdin, ja sanoin äidille "joo, en mä ota näitä parempia mekkoja mukaan. Ei mulla ole mitään käyttöä niille Kanadassa". No nyt olisi käyttöä. Metsästettiin sitten sitä täydellistä mekkoa varmaan hyvät 3 h, tosin käytiin lounaalla välissä. Ja niinhän se on,että kun jotain on pakko löytää niin eihän sitä löydä. Joten palattiin tyhjin käsin. Toivoa on vielä,sillä aateltiin mennä torstaina vähän aikasemmin Ottawaan kun on se lätkämatsi ja katsoa josko sieltä löytyisi jotain...Saa nähdä..

Tänään oli myös ihana päivä,sillä satoi lunta! Ihanaa valkoista lunta! Jepujee! Ja uskomatonta mutta totta: Kingstonissa on 3 kauppaa jotka myyvät suomalaista salmiakkia! Ja tänään löysin sen kaupan joka myy sitä Halvan salmiakkia,jota rakastan! Ihanaa :)

Nyt teen espanjan tehtäviä, ja huomenna on mun espanjan presentaatio Panamasta! Ja illalla mennään katsomaan josko nuo vaihtaripojat voittaisivat futispelin jolloin he pääsisivät finaalin joka pelataan huomenna! Täytyy taas toppautua, täällä on meinaan aika kylmä!

2 kommenttia:

  1. Nyt pitäisi kai sanoa , että äiti tietää kaiken -se musta puku Arubalta olisi ollut täydellinen. Ensi kerralla kun räpätät jotian en vain kuuntele ja toimin oman pään mukaan ;)

    VastaaPoista
  2. Nyt pitää vaihtaa layout - talvi tuli

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!