maanantai 24. marraskuuta 2008

Viikonloppu!

On niin kauhee kiire koko ajan päällä,etten ehdi edes blogia päivittämään!

Viime perjantaina oli kuitenkin nämä paljon puhutut Semi-formal tanssit, jotka oli aivan mahtavat!
Ensin meille oli siis varattu illallinen tälläisestä melko isosta paikasta, jonne kaikki sitten mahduttiin. Meillä oli aivan mahtava pöytäseurue, juttua riitti ja viini virtasi. Illallisen jälkeen pistettiin jalalla koreaksi tanssilattialla ja kun meno täällä alkoi himmenemään, lähdimme jatkoille yhden opiskelijan hulppean kotiin! Kuten sanottu, oli aivan mahtava ilta!

Kuten arvata saattaa, tulin aikla myöhään pe-la yöllä kotiin, ja eikös sitten palohälytin pärähtänyt soimaan klo.6.30. Ja tämä ei ollut mikään harjoitus...Seisottiin sitten vähintään 15 min, pirunmoisessa pakkasessa kun 3 paloautoa kaarsi pihaan ja tutki koko talon. Oli hiukan jäätävää.

Lauantai aamuna nukuinkin pitkään ja juuri kun ajattelin että "kauhea nälkä,pitäis varmaan tehdä jotain aamupalaa" sain kaverilta viestin,joka ehdotti brunssia keskustassa. Meikäläinenhän oli heti mukana. Mentiin sitten kivaan paikkaan syömään oikein kunnon brunssi: iso munakas, french toast ja waffels with chocolate chips :D Nam! Tätä rakastan tässä kulttuurissa: lähteä lauantai aamuisin yli rasvaiselle brunssille kavereiden kanssa kun perjantaina ollaan oltu bilettämässä. Onko Helsingissä edes mitään diner paikkaa jossa saa kunnon rasvaista brunssia?

Lauantai iltana oli Kingstonin Santa Parade, jonne kaikki siis aivan kaikki kynnelle kykenevät olivat lähteneet katsomaan. Pääkatua pitkin meni noin tsiljoona autoa/rekkaa/pakua jotka oli koristeltu jouluisaksi. Oli aivan ihanaa, rakastun yhä enemmän tähän pikkukaupunkiin!

Sunnuntai meninkin ihan rauhallisesti, kirjastoon heti aamulla opiskelemaan!

Tämä viikko tulee olemaan aika hektinen,mulla on yksi iso essee tehtävänä ens perjantaille, joten voi päivitykset olla hieman vähissä.

Hauskaa viikonalkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!