lauantai 15. marraskuuta 2008

Hyvä viikonloppu!

Tänään oli hyvä lauantai.
Tosin nyt huomaan et tietyt asiat tässä yhteiselämisessä ärsyttää..meinaan se,että heräsin siihen että lauantai aamuna mun pönttö seinänaapuri rupes imuroimaan..SIIS IMUROIMAAN! Melkeen menin kuristaa sen paljain kätösin. Kuka ihme imuroi klo.8.50 lauantai aamuna??
Noh, siinä kun olin herännyt,niin aamupäivällä luin sitten politiikan teoriaa maanataille,josta olin aika ylpeä.

Puolenpäivän jälkeen lähdetiinkin suorittamaan päivän hyvä työ. Kaveri on Queensin Commerce puolella vaihdossa ja niillä oli Leadershipin-kurssilla projekti jossa täytyy toteuttaa joku muutos Kingston Communitylle. Ja he olivat tehneet tälläisen projektin kuin "House 2 Home". Kyseessä on yksinäiset ihmiset jotka ovat ennen olleet kodittomia mutta saanet nyt kodin Kingston Home Base,yhdistykseltä jossa he saavat asua loppuikänsä. Kaverini ryhmä haluaisi hankkia heille lahjan,esim. pin pong pöydän tai dvd-soittimen näiden talojen yhteisiin tiloihin,joka edistäisi heidän sosiaalistumista. Eli hyvään tarkoitukseen lähdettiin keräämään rahaa lauantai iltapäivänä.

Kerättiin rahaa ovelta ovelle periaatteella tässä Student Ghetto alueessa, ja taas tuli todettua että kyllä kanukit on niin kivoja! Ihmiset olivat mielettömän ystävällisiä, ei yhtään semmoisia suomalaisia epäluulosia ennakkoluulo-Erkkejä. Tuli ihan hyvä mieli koko keräyksestä!!

Launtai-illan vietin rauhallisesti kotona ja kattelin kaverin kanssa maailman parhaan leffan: Blood Diamond. Ihan superhyvä! Suosittelen kyllä katsomaan!


Sunnuntaina olinkin niin aktiivinen että melkeen itsekin pyörryin..Olin nimittäin klo.10.00 aamulla kirjastossa opiskelemassa! Ja istuin siellä 3 h!! Jonka jälkeen lähdin kauppaan. Ja iltapäivällä pesin pyykkiä. Ja tein espanjan esitelmää.Ja luin espanjan sanoja. Herranjestas sentään kun oli aktiivinen päivä :D

Tää alkava viikko tulee olee hirveen kiireinen,joka päivä on jotain ohjelmaa,kääk!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!