keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Lunta,lunta,lunta

Heissulivei!

Kauhee kiire pukkaa päälle kun meneillään on viimeinen viikko luentoja, minne tää aika taas hävisi? Mulla on perjantaiksi vielä yksi essee, joka tällä hetkellä junnaa hieman paikallaan kun en oikeen tiedä mitä kirjoittaisin. Se on kirja-analyysi kahdesta kirjasta ja Amerikan ulkopolitiikka aiheena. Sinänsä ihan mielenkiintoista, olen aina vaan ollut huono tollaisissa kirjojen vertailussa, lähinnä vaan tiivistän ne kirjat paperille. Noh, katsotaan mitä saan aikaseksi.

Muuten elämä täällä junnaa samaa rataa. Lunta tulee tälläkin hetkellä ihanasti ja vienosti, toivottavasti se nyt pysyisi maassa edes jonkin aikaan.

Tämä viikko on siis viimeinen viikko kun on luentoja, sitten mulla on viikko välissä jonka jälkeen alkaa tentit. Tenttejä mulla on yhteensä 5 kpl, ja vika tentti on vasta 18.12..Ja sitten alkaakin loma.
En kyllä tajua että minne tämä syksy taas meni?

Noh, perjantaina meillä onkin pikkujoulut tiedossa ja yleistä bilettämistä ja viikonloppuna täytyykin alkaa puurtamaan tentteihin!

1 kommentti:

  1. Heippa Laura.

    Tsemppiä-Tsemppiä,kyllä se siitä,kuten juuri 85 vuotta täyttänyt presidentti Mauno Koivisto sanoisi.Täällä on myös maa valkoinen,20cm.lunta,mutta suoja ja sateet sulattanee sen ainakin valtaosin.
    Mummi ja Ukki-ja meidän Fanny.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!