torstai 13. marraskuuta 2008

Ylitopattu marsu tulvan pyörteissä

Jeps,jeps..tänään on sit vähän satanut!

Aamu alkoi tunteella että joku löi mut vasaralla tajuttomaks, jolloin heräsin vasta puoli tuntia ennen luentoa. Mutta no hätä, hyvin ehdin.
Tunnin jälkeen lähdettiin Anskun kanssa käymään kaupungilla. Dollarama on niin ihana paikka! Kaiken saa dollarilla (plus verot päälle,salakavalaa).
Noh, nyt sinne on tullut sitten joulukoristeita ja innostuin vähän ostelee niitä. Kaikkia ihania juttuja! Ja niin nättejä juttuja, vaikka ne oli halpoja!

Otsikko itseasiassa liittyy siihen,että tietenkin sitä vettä rupesi tulemaan just sillon kun oltiin kaupungilla. Ja sitä sit tuli..ja tuli..ja tuli..
Joten sitten piti vielä mennä LCBO:n ostamaan jotain juomista iltaa varten..ja vesisade vaan yltyi. Että kun kotiin käveli niin olo oli kuin topatulla marsulla tulvassa. Ja märkä oli. Ja typerät paperipussitkin alkoi hajoamaan. Ja kengät vuosi.

Ja mun huone on taas kun lähtevä laiva. Olen nyt ollut 4 päivää kotona ja se on jo kun kaatopaikka. Se oli itseasiassa jo 2 päivän jälkeen kun kaatopaikka. Noh, ehkä pitää kohta siivota..tai siiten ei..

Illalla olis yhdet bileet minne olen menossa, huomenna sitten jo perjantai (minne tää viikko meni)ja aateltiin mennä kattomaan High School Musical 3! Ja viikonloppuna on ihanan rauhallista joten vois vaikka opiskella!

1 kommentti:

  1. Hei Laura.
    Täälläkin on vähän ylitopatun marsun tunnelma,ei sateesta vaan time lagista johtuen.Toinen matkalaukkumme ei tullut perille,oli jäänyt NY:hyn.Parin päivän päästä tuli rikkinäisenä,Finnair maksaa korjauksen.Lomamatkamme oli loistava,kuten varmaan Sinullakin.
    Nyt ollaan tilanteessa "Back to the reality",siis pari kierrosta lisää opiskeluun,ja meille "kiireisen eläkeläisen" rooliin palautuminen.Kaikkea hyvää Sinulle toivottavat Mummi ja Ukki.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!