lauantai 1. marraskuuta 2008

8.Matkapaiva: Huatulco,Mexico

Okei, jos ihastuin Acapulcoon niin Huatulco oli vahintaan yhta ihana, mutta viela ihanempi :) Ja erilainen kuin Acapulco.

Laiva purjehti suoraan rannalle, kirjaimellisesti..Meidan parvekkeelta naky kuinka rantahiekka kimalsi siina 50 m paassa, vesi aivan kirkaan sinista.
Aivan upea paikka, ihan kuin paratiisissa.
Huatulco oli paljon pienempi paikka kuin Acapulco, mutta todella viehattava.

Kaytiin ensin kaupungin keskustassa jossa oli upea vanha kirkko hienoine maalauksineen. Kaupungin keskella oli sopo pieni vihrea puistikko ja kaupunki levittaytyi sitten ymparille. Pienia sopoja ravintoiloita (kuten ravintola nimelta Tipsy Blowfish, how cute is that?), ihana ala-aste jossa mieluisti olisin voinut kayda koulussa, kukkamarkkinat, lihamarkkinat (tosin haju pisti sen verran vastaan ovella etta jatettiin suosiolla menematta). Ihmiset olivat superystavallisia joka puolella. Ma niin mielellani muuttaisin Huatulcoon. Siella oli semmoinen letkean elamanmenon tunnelma.

Lahdetiin sitten takaisin rannalle ja tassa tulee paras kohta: mulla on tallaisia haaveita etta jos joskus menen naimisiin niin mulla on 3 unelmapaikkaa missa ne haat haluaisin pitaa, pieni kirkko Madeiralla, oma kirkko Kylmalassa ja Glamis Castle Skotlannissa. No nyt tuli 4 paikka mun listaan. Meinaan Huatulcon rannalla nokotti pienen pieni kirkko, jossa ei ollut seinia lainkaan ja nakyma siihen lahdenpoukamaan Tyyneen Valtamereen, jeps,jeps, nyt tuli uusi paikka listaan!

Juotiin taas rannalle sellaiset amparinkokoiset Pina Coladat ja mentiin kahlailemaan ja uimaan mereen. On vaikea kuvitella etta maailmassa on tallaisia paikkoja jossa vesi on niin kirkasta ja sinista! Aivan ihanaa!
Yhteenvetona voi sanoa etta Huatulco vei sydamen!!

Illalla oli merenkaynti aika paljon,etta jopa nain isossa paatissa tuntui, mutta no hata, onneksi mamma oli ottanut pahoinvointilaakkeita mukaan niin parjasin koko illaan hyvin ja pystyin jopa syomaan illallista :)

Tanaan keskitytaan sitten taas merella seilailuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!