sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Hauska viikonloppu!!

Jee,jee, sunnutaita porskutetaan opiskellessa mutta perjantai ja launtai oli oikein kivoja päiviä!!

Perjantai-iltana oli siis tiedossa perinteinen flip cup tournament, sama mikä järjestettiin viime syksynä ja me hävitiin heti ekalla kierroksella..

Meidän joukkueen nimi oli siis EVVVK :) Ja joukkueen jäseniksi lukeutuivat minä,Ana, 2 hollantilaista jätkää ja yksi uusi-seelantilainen jätkä! Ja hyvä joukkue meillä olikin!!

Piti tietenkin pukeutua maiden väreihin..me iskettiin vaan Suomen liput käsivarsiin..
Ruotsi v. SuomiOsa meidän tiimistä
Ja sitten alkoi itse ottelut..Me pelattiin eka ranskalaisia (?) tyttöjä vastaan ja voitettiin ni heti!! Wuhuu, pärjättiin nyt jo paremmin kun ekalla kierroksella :)Seuraavaksi vastassa olevat ruotsalaiset voitettiin myös ihan loistavalla kirillä ja silloin huudettiin ja riemuttiin niin kauheesti että lattia tärisi :)
Voi sitä voiton riemua :D Ruotsalaiset saavat kuulla tästä vielä pitkään..
Semi-finaaleissa kohtasimmekin sitten kanadalaisen tiimin, ja heitä emme enää pystyneet päihittämään..nehän on saanut harjoitella vuosia tätä jalon pelin taitoa :)

Seuraavaksi vielä jotain kuvia illaan kulusta..

Surulliset ruotsalaiset..Oli ihan superhauska ilta!!


Lauantai aamuna kello 11.00 lähtikin sitten bussilastillinen enemmän ja vähemmän huonovointisia opiskelijoita kohti Ottawaa! Wuhuu!

Päivä aloitettiin luistelemalla Rideau Canalia pitkin joka on maailman pisin luistelurata!! 7,8 km pääsi yhteensä luistelee, mutta me luisteltiin vaan 3 km kohdalle. Oli kyllä tosi makeata!!

Syötiin Ottawalainen "perinneruoka" eli beavertailit, joka oli oikeen maukasta!Illalla mentiin katsomaan lätkää..Ottawa Senators vs. Buffalo Sabres!
Senatorseissahan pelaa Jarkko Ruutu ja Sabressa Toni Lydman ja Teppo Numminen!
Suomalaiset on sit hyviä lätkässä!
Teppo Numminen ja Toni Lydman
Innokkaat suomalaiset fanit!Peli oli tosi jännä, meni jatko-ajalle ja rankkareihin jossa Ruutu veti sisään! Loppuenlopuks Senatorsin voitti pelin!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!