maanantai 23. helmikuuta 2009

Kuvia,kuvia,kuvia..

Heissulivei!

Eilen tulin siis takaisin kotiin, ja täytyy kyllä myöntää että oli ihana taas olla kotona..mä olen myös huomannut että tää bussimatkailu on täällä kyllä kouluttanut mua..3 h bussimatka ei enää tunnu missään. Suomessa tuntu aina et 3 h matka on ikuisuus!
Lähdin siis D.C:stä kello. 2.15 pm, lauantaina. Tulin Nykkiin 7 illalla, odotin siinä bussiasemalla sit sen pari tuntia, klo.9.30 lähti bussi kohti Torontoa. Bussi oli Torontossa 7.30 aamulla ja klo.9.30 lähti bussi Kingstoniin. Kotona olin yhden aikaa :) Kunnioitettava määrä bussissa istuskelua :)
Muutenkin tää suhteellisuudentaju on ihan vääristynyt..D.C. tuntu jotenkin pikkukaupungilta Nykkiiin verrattuna :)
Olen myös oppinut pakkaammisen jalon taidon, kun en enää jaksa raahata niin paljon kamaa mukanani kun reissaan. Taksikuskikin oli ihan otettu mun kaman vähäisestä määrästä :)


Niin, nyt kuitenkin siihen D.C:n..Teillähän oli jo mahdollisuus lukea että mitä kaikkea tein siellä, joten nyt ajattelin vaan kertoa jotain yleistä kuvaa joka kaupungista jäi, ja sitten tietenkin näyttää kaupunki kuvin!

Eli D.C oli kaupunkina mielestäni todella kaunis! Tykkään kun kaupunki on vehreä ja D.C on varmasti sellainen, tietenkin kesäisin :)
Se mikä oli hassua, niin kaupunki tuntu tosi pieneltä (suhteellisuudentaju on lähtenyt käsistä :))..Kadut oli jotenkin tosi hiljaiset. Keskusta oli muutenkin tosi hiljainen. Kauppoja ei ollut paljon (ilmeisesti kaikki on Georgetownissa). Ihmiset olivat kuitenkin ihan superystävällisiä mikä ylllätti täysin :D
Mutta overall, oli tosi kiva käydä D.C:ssä, kyllähän The Capitol ja Valkoinen talo ja kaikki ne muistomonumentit tekivät aikamoisen vaikutuksen!

Tässä siis hieman kuvia..
Thomas Jefferson Memorial


Washington Monument
Forrest Gump ;)
Lincoln Memorial
The White House

The CapitolTälläistä siis tällä kertaa..

Hauskaa alkuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!