tiistai 15. syyskuuta 2009

Iis Hokkey!

Jepujee!

Mä pääsen tänään avaan lätkäkauden ja kattoo Jokerit-Kalpa matsia, hurraa. Sen lisäksi on ihanaa et pääsen neljän seinän sisältä ulos, tulen ihan maalaishöperöksi kohta kun en ole poistunut kotoa sitten sunnuntain :)

Alotin myös eilen operaatio-MI:HTPYWLIOB ( Mission Impossible: How To Pack Your Whole Life In One Bag). Ei näytä yhtä hyvältä operaatio nimikkeeltä kun YK:n operaatiot :)
Anyways, se oli semmonen testipakkaus, ja onnistuin eponnistumaan siinä jo heti. Yllättäen ihan liikaa kamaa mukana. Eli nyt alkaa tää valintaprosessi : mukaan, jätä, mukaan,jätä. Ehkä mä olen sunnuntaihin mennessä saanut sen valmiiks kun pitäis lähteä :D

1 kommentti:

  1. Hei Laura
    Mummi ja Ukki toivottavat Sinulle iloa ja menestystä siellä Aberdeenissa.Olet nyt merkittävästi lähempänä kotia,ja pian on taas Joulu jolloin tavataan.Emme muista näin lämmintä syyskuuta ainakaan 20 vuoden ajalta,minkä Ukki on ollut eläkeläisenä täällä Laggarissa.Yleensä syyskuussa on jo yöpakkasia mutta ei tänä vuonna vielä kertaakaan.Varmaankin tuolla auringossa on joku kaasuvaraus purkautunut,ja nyt saamme nauttia lämpimästä syyskuusta.
    Kerro Alan:ille terveiset aurinkoisesta Laggarista.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!