maanantai 14. syyskuuta 2009

Sienimetsässä

Heippa,

eilen äiti sitten raahas mut sienimetsään, keräämään ne kasvavat sienet jotka sinne jätettiin.
Mä kyllä sinänsä rakastan asua maalla, koska sillä ei ole mitään väliä mitä sulla on päällä kun täällä liikut. Sen takia päälläni olikin vaatteet, joille A: keksi nimityksen: Marshmallow :) Eli pinkit kumpisaappaat, pinkit samettiverkkahousut, vaaleansinen samettiverkkarihuppari..kyllä oli aika marshmallowta :)

Sen lisäksi että löydetiiin ihan VALTAVASTI sieniä, me saatiin myös muita uteliaita: hirvikärpäsiä. Näyttää ehkä hieman huvittavalta kun yks marshmallow hyppii, pomppii, kiljuu, sohii ilmaa, strippaa vaatteita, kumartuu ja huomaa lisää suppiloita ja hetkeks unohtaa nä kauhet liimakoivet. Jos joku ei sattumalta (luckly you!) ole koskaan törmännyt hirvikärpäsiin, ne on niitä kärpäsen näkösiä (yllättävää, tiedän) lättänöitä, joilla on liimaa koivessa ja sit ne takertuu suhun. Ihan kauheita.
Onneksi ees löydetiin paljon sieniä!

Otin vähän kuvia teille, mun mielestä on kivempää lukea tekstiä jossa on paljon kuvia (tiedän, toivoisin vieläkin että kaikki oppikirjat olisi kuvakirjoja :))


Todistuskappale A = suppilovahveroita!Todistuskappale B = paljon supplovahveroita
Äiti otti kuvan kännykkäkamerallaan, jotta se vois kerskua kuinka paljon sieniä se löysi. Musta tuntuu et mun kaverit ei olis yhtä vaikuttuneita :)Maalaismaisemaa

2 kommenttia:

  1. Onneksi sain olla osana tuota ihanaa kokemusta kanssasi - Äiti

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!