lauantai 15. toukokuuta 2010

Ceidlih

Heipparallaa ja mukavaa lauantaita!

On muuten varmaan ensimmäinen viikonloppu pitkään aikaan kun en ole missään, tai ei ole mitään erityisiä suunnitelmia - ihanaa!
Täällä on kiva keli, tosin vähän vaihtelevasti, aamupalan söin ihanasti takapihalle auringonpaisteessa mutta yhtäkkiä meni taas pilveen ja tuli vähän kylmä!

Eilen oli vika luento, nyt alkaa vaan tenttehin luku. Kävin tapaamassa myös mun lopputyön ohjaaja, ja vihdoinkin sain hyviä käytännön vinkkejä!
Iltapäivällä meillä oli vuorossa IR Question Time, tuohon "vakoilukurssiin" ja se olikin myös oikein mielenkiintoista. Kauniin kelin ja viimeisen luennon kunniaksi (miettiikää, kolmas vuosi melkeen takana!) menin ottamaan aurinkoa ja lukemaan meidän takapihalla. Ja niin, aukasin sen yhden siiderin :) Oli ihan mieletön keli!Tytöt tulikin sitten iltapäivällä mun luokse, koska oli aika aloittamaan valmistautuminen illan Ceidlih- tanssiaisia varten. Tanssit oli monen eri societyn yhteiset, periaatteessa kauden "päätösjuhla". Tälläiseen lopputulokseen päästiin kun oltiin hetki puunattu itseämme :)


Juhlapaikkana toimi hotelli kaupungin keskustassa ja törmätiinkin siellä heti tuttuihin ihmisiin!
Meille oli varattu kolmen ruokalajin illallinen, joka oli ihan ok, henkilökohtaisesti se jälkkäri meni kaikista parhaiten nassuun :)
Ruokailun jälkeen alkoikin sitten se hauska osuus eli Ceidlih tanssit! Ceildlih on siin skotlantilaista "kansantanhua" ja ihan mielettömän hauskaa ja käy muuten kuntoilusta! Meitä sitten vuorollaan pyöriteltiin ja tanssitettiin. Bändi oli tosi hyvä ja he kertoivatkin aina ennen tanssin alkua että miten kyseistä tanssia kuuluu tanssia :) Ja hyvinhän se meni, eikä se ole edes niin justiinsa jos ei aina askelet mene ihan oikein! Tuli muuten kuuma :) Jatkettiin iltaa sitten vielä porukalla erinäisiin baareihin, ja kaikenkaikkiaan oli oikein onnistunut ilta!

Tässä pieni kuvapläjäys:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!