maanantai 10. toukokuuta 2010

H.M.O Party, Glasgow --> Kiva viikonloppu!

Heipparallaa!!

Minnekäs tämä aika yhtäkkiä vierähtikin? Äitikin jo eilen puhelimessa vinkui että blogia pitää päivittää :)

Mutta anyways, palataan siis viime keskiviikkoon!
Briteissä kun näitä omituisia säännöksiä kun riittää, niin me juhlittiin viime keskiviikkona H.M.O-luvan saamista.
Jos 2 ihmistä tai enemmän, haluaa asua yhdessä ja he eivät ole sukua keskenään niin pitää anoa erityistä H.M.O lupaa. Ihan outo säännös mun mielestä, mutta minkäs teet. Nyt me vihdoin saatiin kuin saatiinkin se lupa ja keskiviikkona juhlittiin sitä. Oli mielettömän hauska ilta ja kiva määrä mukavia ja ihania kavereita oli saapunut paikalle! Plus henkilökohtaisesti juhlistin sitä, että olin samana päivänä palauttanut viimeisenkin esseeni tälle lukukaudelle - jeh!


Perjantai aamuna lähdinkin sitten aamubussille kohti Glasgowta. Valitettavasti mulla ei ole yhtään kuvaa koko viikonlopusta, joka on tosi harmi, koska tehtiin kaikkea kivaa! Mut anyways, perjantai menikin vielä ihan rauhallisesti Glasgowssa ja illalla lähdetiin ulos porukalla.

Lauantai aamuna lähdettiinkin sitten A:n kotikaupunkia kohti ja puoleltapäivin lähdettiin katsomaan jalkapalloa! Kyseessä oli todella ratkaiseva peli sillä häviävä joukkue tippuu liigasta. Peli pelattiin
Kilmarnock - Falkirk välillä ja mulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kun kannattaa Kilmarnockia, tai tuttavallisemmin Killietä :) Ihan hyvä niin, koska peli päättyi tasan joka tarkotti että he jäivät liigaan! Meikäläisestä vois ihan hyvin tulla jalkapallofani jos Suomen jalkapallon taso olis lähelläkään tätä. Peli oli jännää katsottavaa, vaikka yhtään maalia ei edes syntynyt! Kaikista eniten kiinnitin kuitenkin huomiota siihen yleisömäärään ja ilmapiiriin! Ihan mahtavaa! Suomen lätkän mestaruuspeleissä saattaa ehkä kohota ilmapiiri yhtä mahtavaksi kuin tuolla. Pelin lopuksi kaikki juoksi kentälle juhlimaan "voittoa" :) Hauskaa!

Illalla mentiin juhlimaan A:n synttäreitä isolla porukalla arvokkaalle golf-klubille, jonne naisilla ei ole asiaa muuten kuin syömään :) Golf tulee sanasta Gentlemen only, ladies forbidden :) Oli hieno illallinen ja todella kaunis ja arvokas golf-klubi, tälläiseksi mä olen aina ne kuvitellut Skotlannissa ;) Oli ihana ilta, ja mahtava näkymä klubin ikkunoista ulos kentälle ja auringonlaskuun.

Sunnuntai menikin aikamoisen rennosti, nukkuessa pitkään ja ollessa. Illalla lähdinkin sitten takaisin kotia kohti.
Kaiken kaikkiaan siis ihana viikonloppu!

Vielä lopuksi haluan toivottaa myöhäiset äitienpäivä-onnittelut, erityisesti tietysti omalle ihanalle äidilleni joka on aivan mahtava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!