torstai 20. toukokuuta 2010

Jepujee!

Heippa!

Taas on hurahtanut aikaa siitä kun viimeksi kirjoittelin tänne. Tai noh, pari päivää :)

Tiistaina aurinko saapui vihdoin myös tänne ja koko päivä menikin auringosta nauttiessa ja opiskellessa. Kävin päivällä salilla BLT tunnilla - eli Butt, Legs, Tummy. Ja kyllä muuten tuntui. Varsinkin ne pehva ja reisiliikkeet, siis voi elämän kevät sentään. Iltapäivällä jatkui auringonotto ja lukeminen, vaikka välille se vaan tuntui paljon mukavammalta lepuuttaa päätään suoraan siinä kirjojen päällä kuin oikeasti lukea niitä.Illalla lähdin kaverin kanssa Revolutionin terassille istumaan ja syömään, ja koko terassi olikin tupaten täynnä hienon ilman takia. Siitä jatkettiin Aberdeenin couch surfing tapaamiseen ja olikin taas todella hauska ilta!

Keskiviikko meninkin aika rauhallisesti opiskellessa koko päivän, kampukselta löydettiin kavereiden kanssa ihan täydellinen paikka opiskelulle. Ja taisi hieman meikäläisen nenäkin palaa siinä auringonpaisteessa.

Torstai on mennyt siinä, että aamupäivän opiskelin taas mahtavassa auringonpaisteessa meidän takapihalla. Tänään oli niin lämmin että hikoilin bikinin yläosa päällä - toivottavasti sain jotain väriä pintaan myös! Yhden aikaan lähdin salille Fitness Yoga tunnille. Kyllä, luitte ihan oikein. Minä menin jooga tunnille.Enkä kaatunut tai horjunut tai nolannut itseäni tunnin aikana. Ja tunnin lopuksi kroppa oli jo sen verran venyvää sorttia että olin ihan ylpeä itsestäni :)
Neljältä alettiinkin katsoa Suomen peliä, huono homma, mutta täytyy sanoa että hyvin pojat taisteli. Ja olen aika ihastunut Pekka Rinteen taitoihin - meikäläisen uusi idoli.
Sen verran tappio kuitenkin harmitti, että päätin lähteä lyhyelle juoksulenkille. Noh, lyhyt juoksulenkki muuttuikin pitkäksi kun juoksu lähti kulkemaan ja päätin lähteä rantaan  päin. Ah, siellä oli taas niin ihanaa :) Mikään ei paranna mun mieltä paremmin kuin juoksulenkki tuolla rannassa. Ja pintti Ben & Jerrysiä :) Mut tänään oli vaan vuorossa juoksulenkki.

Toivokaa viikonlopulle kivaa keliä myös tänne kun olis kaikkea kivaa ohjelmaa tiedossa jos kelit pysyy hyvinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!