torstai 13. toukokuuta 2010

Superterveellistä elämää..

Heipparallaa!!

On helpottavaa kun ei ole enää mitään esseitä tehtävänä! Voisin tietty alkaa nyt jo lukemaan tentteihin, mut en taida kuitenkaan :) Ehkä sit viikonloppuna..Ja silti, tää viikko on mennyt jonnekkin ihan yhdessä hujauksessa..En tajua. Me no get it.

Anyways, maanantai meni tavalliseen tapaan rentoillen. Lähdin kaverin kanssa kaupungille perinteiselle maanantai kakkukahville. Rasberry Mocha Breeze &Carrot cake - parhautta!Parantaa kaikki maanatai murheet. Ja taisi matkalta eksyä myös yhdet farkkushortsit mukaan - hupsista. Hauskinta oli kun tajuttiin 5 min jälkeen että meidän takana olevassa pöydässä istu semmoinen iso suomalaisista koostuva tyttöporukka :) Noh, ei sit kehdattu enää sanoa mitään..Illalla pystytettiin meille kisastudio, jatkaen tätä yltiöterveellistä linjaa jakaen kolmen henkilön kesken kaksi Ben&Jerry's tubia :) Oli muuten hiukan jännä matsi, kiljuttiin välillä ihan suoraa kurkkua! Mä en kestä katsoa lätkää kun se on noin jännittävää!! Tää kuva otettiin just kun Suomi teki maaaaaaaaaliiiiiiiiiin!!Tiistaina osallistuin IR-kurssin vikoille varsinaisille luennoille ja tutoriaalille, tarjoten samalla melko kipakkaa palautetta kurssista sitten ensi vuotta varten :) Meikäläisestä tuli myös sen UNYSA (United Nations Student and Youth Association) societyn Social Chair, eli vastaan kaikista kivoista tapahtumista. En päässyt itse kokoukseen, joten tavattiin sit kaverin kanssa lounaalla ja vaihdeltiin tietoja. Tai lähinnä hän kertoi mulle mitä kokoukses oli kerrottu ja mä nyökyttelin perässä :)
Jaksoin vääntäytyä myös salille pitkästä aikaa tiistaina ja tuli kyllä taas hyvä fiilis!

Illalla mentiin kuuntelemaan luentoa "US militarization in Latin America", jossa puhujana oli todella mielenkiintoinen vanhempi herrasmies Chilestä. Hän kertoi mielenkiintoisia faktoja jenkkien osuudesta Latinalaisessa Amerikassa, tosin kuten kaverin kanssa todettiin, hän oli niin fanaattinen että alettiin epäilemään että onko kaikki faktat todella oikeita. Mutta hyvä puhuja hän oli jokatapauksessa!

Keskiviikkokin meni yhdessä hujauksessa ohi! Aamulla vikalle Nordic Politics luennolle, sen jälkeen elämäntapahippi-lounaalle Chaplaincyyn ja koska oli niin makee keli, päätettiin nauttia päiväkahvit auringossa. Oli ihan mielettömän lämmin ja kiva keli. Ohessa pari fiilistelykuvaa.Kotiin päästyäni rupesin taas hulluna siivoamaan (taas, koska mun huone on jokapäivä sotkunen) koska illalla pistettiin taas kisastudio pystyyn meille. Sit lähdenkin juoksemaan uutta lenkkireittiä pitkin Seaton Parkiin ja "warm up" lenkin jälkeen menin suoraan kaverin kanssa hip hop tanssitunnille, joka oli muuten ihan mielettömän hauskaa! Voi kun ehtis ens vuonna noitakin tunteja ottaa. Toisaalta ensi vuodeksi on jo muutenkin ihan mielettömästi hommaa.

Illalla mun luokse kokoontuikin sitten semmoinen 6 hengen suomalaisporukka katsomaan elintärkeää Suomi-US matsia. Tunnelma nousikin kattoon joka kerta Suomen tehdessä maaliin, ja viimeisen pillinvihellyksen jälkeen kaikki kämppiksetkin tiesi että Suomi voitti :) Jee,jee, HYVÄ SUOMI!

Tänään otetaan lunkisti ja huomenna onkin sitten illalla End of year Ceidlih - should be fun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!