sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Weekend!!

Heipparallaa!

On ollut ihan mielettömän kiva viikonloppu! Vaikka eihän se vielä ole ohi :) Piti lähteä kaupungille vähän kiertelemään mutta tällä hetkellä siellä ainakin sataa tosi rankasti, joten ei ehkä huvita.

Perjantaina kokoonnuttiin kaverin luokse porukalla syömään ja viettämään viimeistä yhteistä iltaa keskenämme.
Tytöt olivat kokanneet aivan mielettömän hyvää pastaa aurinkokuivatuilla tomaateilla, pinjaminsiemenillä, oliveilla, artisokalla ja taisi siinä jotain muutakin vielä olla. Ihanaa! Jälkiruuaksi oli tuoreita hedelmiä ja suklaadippiä, nam! Olin niin täynnä sen jälkeen että täytyi vyöryä! Oli ihana viettää iltaa kavereiden kanssa ja siitä lähdimmekin vielä jatkamaan iltaa kaupunkiin hyvään coktail- baariin ja sitten vielä tanssilattialle pyörähtelemään.


20 pistettä sille joka arvaa että mitä tässä yritetään tavoitella sieltä pöydästä :)Lauantai päivä menikin leppoisissa tunnelmissa, mutta illaksi oli taas ohjelmaa..nimittäin Sex & City Ladies night!
Tiger Tiger klubi oli järjestänyt yhteistyössä Vue Cineman kanssa todella tälläisen Ladies night tapahtuman. £ 13 sai tapahtumaan leffalipun, Cosmopolitan drinkin, juustokakkupalan sekä sisäänpääsyn klubille. Ja mun täytyy sanoa että tapahtuma kyllä odotti mun odotukset. Oletin että se olisi hieman huonosti organisoitu, täytyisi jonotella, mutta ei. Kaikki sujui kuin rasvattu "suuren maailman tyyliin".
Saavuttiin eka todella klubille, jossa saatiin Cosmot käteen ja siellä oli ständejä, joissa oli sit naisille suunnattua tavaraa yms. Siitä mentiin sitten katsomaan itse leffaa (siitä kohta lisää), jonka jälkeen mentiin takaisin syömään juustokakut ja päädyttiin tanssimaan klubilla aina yhteen saakka yöllä. Todella kiva ilta!


Ja sitten siihen itse leffaan.
Tykkäsin.
Nauroin vedet silmissä välillä.
Se oli nyt vaan hauska ja ihana.
Ihan sama mitä kriitikot sanoo!
Tuli vaan kauhea halu lähteä Nykkiin, pistää korkkarit jalkaan ja mekko päälle :) Kaikista paras oli kun leffan aikana yleisö eläytyi ihan täysillä mukaan, ja jo heti alussa kaikki taputti ja vielä lopussakin! Superhauskaa!Nyt olisi kohta tarkoitus lähteä tonne sadekeliin tarpomaan ja syömään creppejä - nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!