perjantai 3. elokuuta 2012

Kesä on kiva aikaa..

koska varsat syntyy kesäisin ja ne on vaan niin suloisia!


Aamiaisen saa nautiskella terassilla auringonpaisteessa (HBL viittaa mun kesäprojektiin, eli ruotsin preppaukseen)..


Koska koiraa voi lenkkeilyttää sortseissa ja t-paidassa kauniissa kesämaisemassa..


Ja jos sattuu olemaan huono keli, voi uppoutua sisätiloihin tee-mukin ja lopputyön kera (tosin tän pitäisi tapahtua joka päivä, ei vain silloin kun on huono keli)


Tai vaihtoehtoisesti ottaa yhteiskuvia koiran kanssa kun lopputyön kirjottaminen alkaa kyllästyttää (lähinnä halusin laittaa tän kuvan tänne koska katsokaa nyt tota koiran ilmettä! Se on just sen näkönen että "tällästä sekoilua tää mun elämä on täynnä....") Mä yritin varmaan demonstroida omalla ilmeellä että mitä mieltä olen lopputyön kirjotuksesta...

Anyways, mun pitäis nyt heittää jotain vaatteita kassiin et pääsen sit illalla ottamaan junan kohti Vaasaa. Mun ainut ongelma on vaan etten tiedä kuinka "kylmä" siel pohjoisessa on. Minkäköhänlaista kampetta sitä pitäis raahata mukaan..

Hauskaa viikonloppua!

P.S. Mulla olisi kamalasti kirjoitettavaa tänne bloginkin puolelle mutta tuntuu että kesällä sitä on jotenkin hankalata hengata koneen ääressä :) Toisaalta, varmaan siellä ruudun toiselle puolellakin on porukka vähän kesälaitumilla blogien lukemisen suhteen...

3 kommenttia:

 1. Täällä ei ainakaan olla kesälaidunta nähtykään! :D Katsoin heti ekaks tota HBL:lää, että WTF? :) hihi. Tsemppiä kesäprojektin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sen takia aattelinkin että sen olemassaoloa pitää hieman selventää :D

   Poista
 2. Okej, preppa svenska! Sounds good :D Finska landskapet ser ljuvligt ut! Vill till och med till finland nu, har sån resfeber :) Ha så kul i Vasa!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!