maanantai 13. elokuuta 2012

Kesäperinne: Aamiainen Kauppatorilla

Suoraan sanottuna Suomen kesä on ollut aika ankea tänä vuonna. Siis säiden suhteen. Toisaalta, en ole sen antanut haitata itseäni turhan paljon koska jokatapauksessa kaikki päivät menee sisälle kykkiessä. Joten ei se haittaa. Se mikä vähän haittaa on fakta, että tämä kesä on mennyt ohi hujauksessa ilman että olen tehnyt sen kummemmin mitään kesäisiä perinteitä. Mutta ei sekään haittaa koska tiesin että tämä kesä tulee koostuttua vain tälläisestä ahkerasta puurtamisesta.


Näin yritän vakuuttaa itseni että on (tämäkin) kesä ihan kiva ollut. Jeps. Noh, on ainakin ollut aivan ihanaa olla kotona paljon!


Kuitenkin, perjantaina kun aurinko pilkisti pilviverhon takaa, päätettiin lähteä aikaisin aamulla perinteiselle Kauppatori aamiaiselle. Koska kesä, Kauppatori ja Crepit kuuluu olennaisesti yhteen. Niillä on syvä rakkaussuhde keskenään. Ja mulla on tietysti syvä rakkassuhde makoisten creppien kanssa.


Kauppatorin Crepes-koju on siis tämän tytön kestosuosikki. Ja listan paras juttu on tietysti se banaani-nutella creppi. Nyt kun vielä ei ollut tullut maistettua creppejä pitkään aikaan, maistui se ihan erityisen hyvältä.


Kaikkien turistien ansiosta, Kauppatorilla on myös aina semmoinen "kansainvälinen" tunnelma. Ja siellä aina näkyy söpöjä koiria. Joten kyllä ainakin kerran kesässä pitää päästä nuuhkimaan Kauppatorin tunnelmaa!Mites teidän kesä on sujunut?

4 kommenttia:

 1. Hei Laura! Löysin sinut jotain ulkosuomalaisten blogeja lueskellessa. Ihana löytää toisia näillä saarilla asustelevia!

  Kesä meni melko samoin kuin sieläkin. Irlannissa on ollut varsin tyypillinen kesäsää koko kesän, vettä ja kylmää. Sisätiloissa sitä on tullut istuttua enemmänkin kuin tarpeeksi ja melko samanlainen olo kaikeseta, en tiedä mihin tämä kesä hurahti ja miten en 'ehtinyt' mitään kesäistä tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Katri, kiva kun kommentoit niin löysin samalla myös sun blogin!

   Joo, mun tuli vietettyä kesäkuu Lontoossa ja sillon oli kyllä sää kaukana kesästä. Eikä se oikeen parantunut Suomeen tullessa.
   Mut hei, eks se mene niin että vielä on kesää jäljellä? Toivottavasti saatais molemmat nauttia hieman paremmista keleistä ja tehdä vielä jotain kesäistä!

   Hauskaa kesänloppua sinne Irkkuihin!

   Poista
 2. Ihanalta näyttää kuvien perusteella. Ja sä oot aina niin tyylikäs!! Täällä Zakinthoksellahan tuo kesä on menny super nopeeta vauhtia. Superhelteistä on nautittu ihan kyllästymiseen asti, joten en voi vissiin valittaa säästä. Kaipaan kuitenkin juuri leikatun ruohikon tuoksua ja uusia perunoita. Ja ystäviä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauppatori on ihana <3 Ja kiitos, kuule kun kerran viikossa pääsee ihmisten ilmoille niin haluaakin pukee jotain muuta kun verkkarit :D
   Haha, luin muuten just eilen erään nimeltämainitsemattoman matkajärjestäjän esitettä (huvikseen) ja ne oli uudistanut sen ulkomuodon ja mulle tuli kamala matkakuume! Ja sit bongasin Zakinthoksen sieltä ja totesin että kyllä sä olet onnekas :D

   Poista

Kiva kun kommentoit!