keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Muutto edessä

Ajattelin tässä reissupostausten välissä kirjoitella hieman muitakin kuulumisia. Koska tässä on hieman ehtinyt tapahtua ja viipotettua paikasta toiseen. Matkalaukkua en ole tietysti tyypilliseen tapaan purkanut vaikka reissusta paluusta on kulunut jo tovi.

Maailman suloisin Bella-pentu
 Suurimpana juttuna on ollut se, että ensi viikolla olisi muutto edessä. Ja tällä kertaa siis Brysseliin. Tämä tuli vähän puun takaa ja alunperin tarkoitus ei todellakaan ollut muuttaa Suomesta Brysseliin, vaan viettää kesä Suomessa ja sitten muuttaa (toivottavasti) Britteihin. Noh, nyt vietän kesän Brysselissä ja katsotaan sitten minne sitä taas mennään. Tämä oli kuitenkin mahtava tilaisuus joten sitä ei vaan voinut jättää väliin.  Sen kunniaksi tuli blogiinkin nyt Brysseli-tägi ;) Nyt pidän peukut pystyssä ja toivon ettei tule mitään viimehetkien mutkia matkaan.

Marski sai uuden pedin takakonttiin jossa se löhöää nyt innoissaan
Nyt on meneillään siis asunnon metsästys. Onneksi Brysselistä löytyy ihania kavereita joiden luona voi olla yötä hetken ennenkuin löytyy toinen katto pään päällä. Tosin, minulle on vakuutettu monesta lähteestä että Brysselistä löytää asunnon melko helposti ja vuokratkin ovat kohtuullisia (varsinkin verrattuna Lontooseen).
Ja sen kyllä on huomannut kun asunto-ilmoituksia on selannut. Kivan näköisiä kämppiä todella kohtuullisilla vuokrilla. Kun Lontoon ilmoituksia katsoin niin tuntui että puolet niistä oli huijauksia tai karmeasta läävästäkin joutui maksamaan suolaisen hinnan (vaikka tottakai sieltä saa kivojakin asuntoja). Toisaalta, se on tehnyt meikäläisen epäluuloiseksi ja nyt katsonkin kaikkia näitä asuntoilmoituksia sillä silmällä että niissä on jotain vikaa. Noh, toivottavasti "kaikki" on oikeassa ja jotain löytyy.

Käytiin äidin kanssa vähän ruokaostoksilla. Oikeasti noita pusseja on noin paljon koska niihin ne pakkaajat laittoi vaan 4 tavaraa/per pussi
 Nyt on sitten taas kohta edessä se että joudun pakkamaan matkalaukun tavaroilla jotka riittää 4 kk. Enhän ole edes purkanut sitä edellisen reissun jäljiltä....Toisaalta, pidän sormet ristissä että pärjään kevyemmillä kengillä ja vaatteilla Brysselissä kuin tällä hetkellä Suomessa. Tyypilliseen tapaan jätin lentolippujeni varaamisen vasta eiliseen, toisaalta, enpähän koko jutusta saanut tietää kuin vasta viime viikolla.

Tälläiset kuviot on siis pitänyt hieman kiireisenä ja perjantaina on luvassa vielä kiva viisaudenhammasleikkaus että saan sen pois ennen muuttoa. Jee! Or not....

19 kommenttia:

  1. Jee, kohta saa siis taas lukea sun arkihöpötyksiä muilta mailta! Salaisesti olen myös ehkä hieman kateellinen. x) Sain muuten vihdoin päätökseen koko blogihistorian kahlaamisen!

    Ja on mulla "oikeatakin" asiaa. Mä nimittäin varasin itelleni justiin viikon reissun lontooseen (super jee!) toukokuun lopusta kesäkuun ensimmäisiin päiviin. Aattelin, että olisko sulla jotain must-see must-experience juttuja Lontoosta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau, nostan hattua että jaksoit selata koko blogihistorian läpi! Kävinkin kommentoimassa sun blogiin Lontoo-juttuja, hieno reissu tulossa varmasti aivan ihanaan kaupunkiin!

      Poista
    2. Sulla on niin hyvä blogi, että pakkohan tuo historia oli kahlata. :D Mutta kiitos hirveästi vinkeistä, noista on paljon hyötyä!

      Poista
    3. Voi kiitos :) Ja hyvä että jos oli vinkeistä jotain hyötyä, jos tulee vielä jotain mieleen niin tulen sitten uudestaan vinkkaamaan ;)

      Poista
    4. Kiitos! Ja mä voin pommitella vielä uusilla kysymyksillä, jos tulee jotain mieleen. :D

      Poista
  2. Jään mielenkiinnolla odottamaan Brysseli-postauksia! :) Onnea uusiin kuvioihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja kiva kuulla että kuulumiset Brysselistä kiinnostaa lukijoitakin!

      Poista
  3. mitäs sää brysselis meinaat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule ihan vaan niin perusjuttua kuin töitä olen menossa tekemään :)

      Poista
  4. Onnea uusiin koitoksiin! Hienoa etta sait tuollaisen hyvan tilaisuuden :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ja joo, kyllä hyviin tilaisuuksiin pitää tarttua :)

      Poista
  5. Onpa mahtavaa! Hyvä Laura! Ja Brysselistä ei mene Lontooseenkaan ihan hirveän kauaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa <3 Ja joo, olen kyllä ajatellut ehdottomasti tulla Lontoossa vierailee taas, ehkä me sit ehdittäis myös kahveille viimein ;)?

      Poista
  6. Ja Brysselistä pääsee helposti Barcelonaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta :D Toivottavasti ehdin nyt sit kaikkialle minne Brysselistä pääsee helposti ;)

      Poista
  7. onnittelut! :) ja Brysseli juttuja odotellessa. hassu ajankohta, olin itsekkin Brysseliä pyörritellyt mielessä. toivottavasti viihdyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Haha,aika hyvä :) Sieltä kyllä tulee varmasti taas paljon juttuja kun sinne asti pääsen!

      Poista
  8. Wau ja onnittelut! Brysselin kuulumisia odotellessa, todellakin! Lycka till :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos Tiia! Ja varmasti tulee paljon kuulumisia kun Brysseliin saakka pääsen :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!