perjantai 21. helmikuuta 2014

Tälläistä täällä.....

Huh heijaa mikä viikko on takana. Työt on pitänyt kiireisenä ja jo valmiiksi pitkä työmatka pidentyi tällä viikolla vielä 30 minuutilla kun Derbyn ja Birminghamin välillä tehtiin jotain ratatöitä. Joten useimpina iltoina olin leppoisasti kotona siinä kasin jälkeen. Pari tuntia siinä ehtikin miettiä kunnes oli taas aika mennä nukkumaan. Olen täysin menettänyt luottoni jo Brittien junasysteemiin, se on ihan toivoton. Yleensä junat on myöhässä ihan reippaasti ja kaikki falskaa muutenkin. Noh, onneksi ratatyöt kesti vain tämän viikon ja ensi viikolla pitäisi kaikki mennä taas normaalissa rytmissä.

Katsoin mitä kuvia oli kertynyt viikolta kun mietin että olisinko taas tehnyt viikkokatsauksen sunnuntaina mutta näköjään en ole edes ehtinyt ottaa mitään kuvia. Tiistaina kävin Lontoossa jonka melkein jo unohdin. Ihmettelin niitä kuvia ja mietin että koskas olinkaan siellä Lontoossa kunnes tajusin että se oli tällä viikolla. Lontoossa jäi hiukan onneksi loppuaikaa joten ehdin hieman nauttia lempikaupunkini fiiliksestä ennenkuin otin junan takaisin Derbyyn. Kävelin Covent Gardenin läpi ja hemmoittelin itseäni Ladureen macaronseilla (jotka on oikeesti tosi hyviä mutta sen verran kalliita ettei niitä joka viikko syödä). Lontoossa oli tunnetusti aika harmaa keli mutta silti päätin napata pari kuvaa näistä tutuista paikoista. Onneksi kohta pääsen taas takaisin kun rakas äiti tulee käymään täällä ja ehditään viettää yksi päivä yhdessä Lontoossa.


Eilen sain myös vihdoin ostettua lentoni Pakistaniin ja nyt pitäisi saada vielä viisumi käsiin niin sitten on kaikki hyvin! Oli jo aikakin hankkia ne lentoliput! Minulla on todella huono tapa jättää lippujen osto aina viimetinkaan ja vieläkin silloin mietin että kannattaako näitä nyt vielä ostaa ;) Olen vannonut että joskus pääsisin tästä tavasta eroon mutta tuskin se vielä lähitulevaisuudessa on tapahtumassa....


Viikko on tietysti kulunut myös lätkää seuraten, tai lähinnä saaden päivitystä kavereilta kun pelit on tullut niin hankaliin aikoihin. Voi vitsit että harmitti tän päiväisen pelin lopputulos mutta eipä sille enää mitään voi. Nyt vaan pronssimitali kaulaan! Tosin  tuntien itseni, en edes pysty katsomaan peliä kunnolla huomenna kun jännitän ihan liikaa. Pompin ylös ja alas sohvalla, häivyn välillä huoneesta ja katson peliä sormien välistä. Saa nähdä mitä siitä mun pelin katsomisesta siis tulee.

Tänään oli Derbyssä olutfestivaalit joihin poikkesin suoraan töistä mutta jo ensimmäisen oluen jälkeen haukottelin niin leveästi että päätin parhaimmaksi lähteä kotiin ja jättää poikaystävän nauttimaan eri juomista. Sitäpaitsi ei ne oikein vetänyt vertoja sille olutfestivaalille jossa kävin Brysselissä asuessa, se oli niin paljon paremmin organisoitu (ja oluetkin oli parempia)....


Suhteellisen rento viikonloppu siis edessä mikä kuulostaa juuri nyt oikein taivaalliselta. Huomenna vaan tsemppi päälle ja kannustetaan Leijonat voittoon!

P.S. Miten vaikeaa voi olla keksiä otsikkoa näille arjen kuulumisille? En kuitenkaan viitsisi aina vaan kirjoitaa "arjen kuulumisia" se kun on nyt ei ole mitenkään jännittävä otsikko.

8 kommenttia:

  1. Otsikointi on ehkä kyllä koko bloggaamisen hankalin asia! :D Mutta ei mua toisaalta ainakaan lukijana haittais jos joku viikoittain toistuva postaus olis nimetty aina samalla tavalla, silloin se olis vähän niinku joku sarja. En nyt löydä fiksumpaa sanaa kuin 'sarja' mutta ehkä sait jonkun käsityksen mun pointista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo ei hätää ymmärsin kyllä pointin :) se olis kyllä varmaan hyvä idea just näille arkisilla kuulumisille, ehkä vaan rupean aina otsikoimaan samalla tavalla!

      Poista
  2. Mä en varmaan oo ikinä maistanut Ladureen macaronseja, ehkä se pitäisi korjata. Täytynee siis antaa niille vielä yksi mahdollisuus :)
    Toivottavasti junat saadaan pian ruotuunsa ja selvisit viisumipaperihelvetistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä oikeesti hyviä, parempia vielä on Pierre Hermen samat herkut mutta ne on kyllä jo aikamoisen hintaisia (niin on kyllä Ladureenkin). Viisumi on nyt viety paikalle ja toivon mukaan saisin sen pian takaisin, fingers crossed!

      Poista
  3. Otsikointi on kyllä haastavaa, minunkin mielestä! Vaikka oiskin jotain ei niin arkista kirjoitettavaa, niin siltikään en meinaa mitään hyvältä kuulostavaa otsikkoa. Sitten selailen muiden blogeja ja mietin, että miten kaikki muut keksii kaikkea hyvää :D

    Mulla on ihan mennyt sun Pakistan-suunnitelmat ohi! Lähden kahlaamaan vanhempia juttuja, on reissun jälkeen vielä catch up to do :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla ei ole mitään mielikuvitusta otsikoihin, helpointa on tietysti jos on joku spesifi aihe, kuten matkakertomus vaikka, mut just tälläiset arjen höpinät on tosi vaikeaa otsikoida!

      Joo, täytyy myöntää että mulla meinas itselläkin mennä Pakistan-suunnitelmat ohi :D Ja itseasiassa ei niitä suunnitelmia ole oikeen vieläkään, nyt sentään löytyy lentoliput taskusta. Mut olen menossa sinne kaverin häihin joten aika leppoisalla meiningillä mennään!

      Poista
  4. Mä olen kanssa ihan surkea keksimään otsikoita (kuten varmaan huomaa), se on vaan jotenkin aina niin hankalaa :D en ymmärrä miten jotkut aina repii ihan loistavat otsikot.

    Mulla on seuraavan Lontoon reissun to do listalla Ladureen macaronsit, en oo niitä kertaakaan vielä maistanut vaikka monta kertaa on pitäny :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joku otsikkogeneraattori olisi kyllä hyvä keksintö meille jotka ei ikinä keksi mitään hyviä otsikoita :)

      Kannattaa kyllä kokeilla, mä valkkasin tällä kertaa pari ihan mielettömän hyvää macaronsia, yksi oli sellainen marshmallow-juttu joka oli super hyvä (ja makea)!

      Poista

Kiva kun kommentoit!