torstai 27. helmikuuta 2014

Throwback Thursday: Summer 2010

Voih pojat. Eksyin katselemaan Facebook-albumieni syövereistä monen vuoden takaisia kuvia. Ja vielä tarkemmin sanottuna kesän 2010 kuvia. Kesä joka oli aivan mieletön. Intiaanikesä kuten albumini nimesin silloin neljä vuotta sitten.

Päivät sujui töitä tehden kivassa paikassa, lounastauot Espalla pikniköiden, aamut Kauppatorin aamiasten parissa, viikonloput erinäisissä kesäjutuissa. Näin kavereita usein ja sää oli mitä mahtavin koko kesän. Olo oli huoleton ja kevyt, kesäisen kevyt. Muistan vieläkin valokuvia katsellessa ne erinäiset kesän hetket. Suomen kesä on kyllä mitä mahtavin!

Kesällä kuljettiin äidin kanssa töihin samaa matkaa ja kauniina aamuina (koko kesä oli täynnä niitä) lähdettiin kotoa aikaisemmin jotta ehdittiin nauttimaan aamupala Kauppatorille. Kahvia, kreppejä ja ihana kansainvälinen, kesäinen Kauppatori.Nautin kesäisistä ratsastusretkistä ja pelloilla kävelystä rakkaan Pilkkuni kanssa, kuunnellen lintujen sirkutusta ja kavioiden kopsetta. Pilkku käveli leppoisasti aina välillä heilauttaen häntää ja huitoen kärpäsiä pois. Aurinko paahtoi kuumana ja yleensä ratsastusretken jälkeen Pilkku sai ihanan viileän vesisuihkun jonka jälkeen oli mukava mennä hiekkaiseen tarhaan piehtaroimaan.


Tainomaisin hetki koko kesässä taisi olla tämä. Juhannusyö, kello viittä vaille puolenyön, suomalainen järvimaisema, paras kaveri ja yksi kameran laukaisu ikuistamaan tämän hetken. Suomen kesä näytti parhaammat puolensa ja kuvaa ei ole ikinä tarvinnut muokata mitenkään koska se oli jo täydellinen sellaisenaan.


Kesän grillijuhlat kavereiden kesken. Fresitaa, grilliruokaa ja parhaimmat ystävät mukana (vaikka muutama valitettavasti puuttui joukosta). Öinen pulahdusretki läheiseen järveen. Hirveä kiljunta keskellä yötä. Luokattomia ja huonoja vitsejä joille naurettiin niin kauan että poskiin sattui.


Kuuma Helsinki. Helsinki on upea kaupunki kesällä ja sain joka päivä viettää aikaa sen ytimessä, alueilla joista eniten tykkään Helsingissä. Upea Tuomiokirkko ja Kauppatori ovat kauniita paikkoja kesäisin ja Espan puistossa on mahtava pikniköidä lounasaikaan.


Nautin ajasta karvakavereideni kanssa, tosin jos kaikki menisi täydellisesti tässä maailmassa olisi tuo maailman rakkaisin ruskea karvakorva vielä meidän keskuudessa. Mutta onneksi on näitä ihania muistoja joita katsellessa tulee hymy huulille. Katsokaa nyt kuinka söpöjä ne on! Muistan että äiti oli ikkunan ulkopuolella tekemässä puutarhahommia ja minä sisällä koirien kanssa ikkuna auki. Ja tietysti kaikkien piti tutkia mitä siellä ulkona tapahtuu....


Kesän 2010 fiilis kiteytyy aika hyvin tähän hieman tärähtäneeseen kuvaan. Mieletön riemuidiootti hymy. Koska sitä tuo kesä oli, koko ajan hymyilytti kun oli vaan niin kivaa!


Muistot on kyllä parhaita ja onneksi näistä mahtavista hetkistä löytyy kuvia!

11 kommenttia:

 1. Ihan tosi mukavalta vaikutti sun kesä 2010! :) Kesällä 2010 oli kyllä ihanan lämmintä :)
  Nyt tuli vaan kauhea ikävä kesää, lämpöä ja aurinkoa... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä 2010 oli kyllä ihana! Ja joo, se oli kyllä huono puoli näitä kuvia katsellessa että nyt haluaisin kesän tänne ihan heti!! :)

   Poista
 2. Tuo "neljä vuotta sitten" kalahti ensin korvaan, eihän vuodesta 2010 voi olla NIIN kauan... apua! Mutta nämä ovat aivan ihania kesätunnelmia kotimaasta, vaikka itse odottelenkin innolla Norjan tulevaa kesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, mun mielestä vieläkin tuntuu siltä että juurihan se 2010 kesä oli täällä! Aika menee liian nopeaan! Norjan kesä on varmasti aivan ihana, toivottavasti senkin pääsisin joskus kokemaan!

   Poista
 3. Toi 2010 kesä oli kyllä yks parhaista ikinä. Elämä oli toisaalta niiin lepposaa ja kivaa! Eikä tarvinnut murehtia mitään kun syksyllä piti vaan palata tuttuun ja turvalliseen Aberdeeniin. Se oli varmaan kans viimeinen kesä (lähes kokonaan) Suomessa ja senkin takia niin rakas. Vitsit meillä oli mukavaa! Uinti- ja Tammisaarireissut yms. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja mulla myös särähti korvaan toi "neljä vuotta sitten" whaaaatt???

   Poista
  2. Meillä oli kyl niin kiva kesä yhdessä, varsinkin just se uintireissu on jäänyt mieleen! Nyt täytyy vaan alkaa tekemään uusia kesämuistoja muilla mailla, vaikka ei ole suomen kesän voittanutta :)

   Poista
 4. Näytät kyllä niin ihana iloiselta joka kuvassa! :) Ja oi, miten upea on toi juhannuskuva! Kyllä Suomi on kaunis <3!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja Suomen kesä on kyllä niin upea, ei siitä pääse vaan mihinkään :)

   Poista
 5. Ihania kesäkuvia! tuli ikävä kesää ja Suomea ja erityisesti Suomen kesää! Muistan itsekin tuon kesän 2010. Silloin päätin hakea vaihtoon ja sekös sitten muuttikin elämän aika totaalisesti. Mutta se oli kyllä ihana intiaanikesä, yölläkin pystyi kävelemään pelkässä kesämekossa, kun oli niitä trooppisia öitä, niin ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauska että sullakin on jäänyt tuo kesä 2010 erityisesti mieleen, ja varmaan jo senkin vuoksi että päätit vaihtoon hakea! Haikeudella ja lämmöllä muistelen kyllä sitä kesää, varsinkin ne yöt oli kyllä mahtavia kun oli niin lämmintä!

   Poista

Kiva kun kommentoit!