maanantai 3. marraskuuta 2014

Arvonnan voittaja ja pientä yhteenvetoa

Arvonta on nyt päättynyt ja ensiksi suuri kiitos kaikille arvontaan osallistujille ja vielä suurempi kiitos niistä kaikista aivan ihanista kommenteista joita jätitte! Monet teistä jätti aivan häkellyttävän mukavia ja ystävällisiä kommentteja, kiitos siitä, ne piristi useammankin kerran omaa päivääni ja jotenkin sain taas aivan kamalan motivaatio boostin tän blogin pitämiseen!

Kiitoksia myös kaikista juttutoiveista, ne on kaikki kirjattu ylös mun pikku muistikirjaan. Niitä alankin tässä heti toteuttamaan, osaa olen jo aloittanutkin. Sydäntä lämmitti myös kovasti kuinka niin moni teistä tykkää noista meikäläisen brittimatkailu-postauksista. Suoraan sanottuna olen nimittäin välillä miettinyt, että mitäköhän kukaan saa niistä irti, tuntuu välillä että kirjoittelen niitä lähinnä omaksi (ja äitin ja mummin) iloksi. Mutta ihan super kivaa kuulla että porukka oikeasti tykkää lukea niitä! Matkajutut ylipäätänsä tuntui myös kiinnostavan teitä ja niitähän tulee aina kun niitä reissuja on!

Toiseksi teemaksi tuntui nousevan arkipostaukset ja kuinka moni tykkään lukea niistä ihan arjen tavallisista kuulumisista blogistani. Itsekin tykkään lukea niitä arkipostauksia juuri varmasti kaikista eniten (muista blogeista siis) ja yritän niitä omaan blogiinikin kirjoitella aina kun vaan löytyy jotain jutunjuurta.

Ja arvonnan voittaja sitten? Random.org arpoi tällä kertaa Jennin voittajaksi! Onneksi olkoon sinne Amerikan maalle!

Tämä oli aika paha paikka koska moni jätti niin ihania kommentteja että olisin halunnut lähettää arvontapalkinnon teille kaikille! Päätin kuitenkin arpoa vielä ns. perintöprinsessapaikan (eli pienen yllätyspalkinnon), ja se lähtee taasen Tiialle Tukholmaan. Sekä voittajalle että perintöprinsessalle olen lähettänyt mailia eli tsekatkaa mailit jotta pystyn laittamaan teille palkinnot tulemaan!

Kiitos vielä kaikista ihanista kommenteista ja onnea arvonnan voittajalle! Ja paljon sydämiä kaikille sinne ruutujen taakse ;)


5 kommenttia:

 1. Jee! Tekisin kärrynpyöriä jos osaisin! :)

  VastaaPoista
 2. I-ha-naa!!! Kiitos :) ps. Jos en oo koskaa sanonu, ni toi polkkamalli sopii sulle niiiiiin hyvin. Mä aina kateellisena kattelen sun kuvia! Tahon kanssa tommoset hiukset! :) Kram!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, mulla on taas vaihteeksi tukkakriisi ja en ole varma kasvattaako lettiä vai leikatako se takaisin polkkamalliin :D

   Poista
  2. Äänestän polkkamallin puolesta ;)

   Poista

Kiva kun kommentoit!