sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Viikkokuulumiset

Apua, pakko todeta vaan että mihin ihmeeseen tämä aika menee? Marraskuu vetelee kohta jo viimeisiään ja sitten ollaan vuoden viimeisessä kuukaudessa, ihan älytöntä.

Kuitenkin, maanantaina oli pitkästä aikaa ihan karsea päivä. En ole pitkään aikaan kokenut nyt sellaista todella huonoa maanantaita, mutta tuo viimeviikkoinen oli kyllä juuri sellainen. Kaikki meni pieleen ja kaikki ärsytti. Mielenosoituksena ostinkin sitten kolme lehteä Birminghamin juna-asemalta (koska juna Derbyyn oli myöhässä of course) ja luin niitä illallisen ääressä kun poikaystävä oli vielä Skotlannissa.


Tiistaina ihastelin Derbyn jouluvaloja, marraskuu tuntuu vaan niin paljon kivemmalta kun jouluvalot tuovat vähän valoa pimeyteen!


Keskiviikkona oli mielenkiintoinen päivä töissä sillä meille oli järkätty pieni kaupunkikiertue Coventryssä ja tutustuttiin hieman syvällisemmin sen historiaan. Todella mielenkiintoista ja oli muuten kiva päästä vähän kävelemään ja pyörimään ulkona työpäivän aikana!


Torstaina taasen Derbyn keskustassa (yhdellä söpöimmistä kaduista mitä tästä kaupungista löytyy) järjestettiin ilta-markkinat. Käytiinkin eka kotona syömässä ja sitten lähdettiin iltamarkkinoille koska ne olivat auki kymppiin saakka. Oli muuten harvinaisen kiva tehdä jotain vähän tavallisesta poikkeavaa arki-iltana, täytyy myöntää että me ollaan ihan liian kaavoihin kangistuneita mitä tulee arki-iltojen aktiviteetteihin. Iltamarkkinat olivat kivat ja samalla käytiin drinksuilla kilistelemässä kaikille hyville uutisille jota torstai-päivä toi mukanaan. 


Perjantaina me kokkikolmoset taas hieman kokeiltiin uusia reseptejä keittiössä, tällä kertaa tehtiin pizzaa mutta kukkakaalipohjalla. Ja oli muuten todella hyvää ja maistuvaa! Täytyy yrittää tänne blogiinkin pian laittaa reseptiä mutta periaatteessa se oli hieman muunneltu pohja tästä reseptistä. Kaveriksi vähän valkkaria ja hyvä perjantai-ilta oli taattu. Kutsukaa mua vanhaksi mutta mun mielestä perjantaisin on aina ihana nollata viikkoa joko kokkaamalla hyvää ruokaa kotona tai sit menemällä ravintolaan syömään ja ottamaan lasi viiniä. Loppuillaksi voikin sitten tulla kotiin katsomaan leffaa!


Lauantaina lähdettiin poikaystävän kanssa iltapäivästä taas pienelle maaseuturetkelle. Muuttaminen on koko ajan takaraivossa ja toivotaan että kohta päästään oikeasti tekemään jotain konkreettisiä päätöksiä sen suhteen. Paikkakunta on vielä kuitenkin avoin mutta lauantaina tehtiin road-trip pieneen Lichfield-nimiseen kaupunkiin josta oltiin kuultu paljon hyvää monelta eri kaverilta. Ja se olikin todella suloinen ja viehättävä kaupunki. Täynnä hurmaavia pikkukauppoja ja kauniita kahviloita. Lichfield sai meiltä äänet ja voikin olla että seuraavaksi harkitaan muuttoa sinne.


Sunnuntaina mentiin Chatsworth Housen joulumarkkinoille ja ne oli taasen aivan ihanat, ja nyt alkaa olemaan joululahjaostokset jo aika hyvällä mallilla! Niistä markkinoista kuitenkin lisää seuraavassa blogipostauksessa...Mukavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Toi kuulostaa munkin korviin oikein täydelliseltä perjantai-illalta - ja mun poikaystävä kutsuukin mua sen takia aina mummoksi (ehkä osittain myös siksi, että sen leffan aikana yleensä virkkaan, haha),

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, noh mä yleensä taasen nukahdan sohvalle viimeistään kympin aikaa ja yleensä nään vaan puolet leffasta että ehkä mäkin olen mummo :D Mutta kohta meillä alkaa pikkujoulukausi niin sit taas on ylisosiaalista menoa :)

      Poista

Kiva kun kommentoit!