maanantai 16. marraskuuta 2015

Marraskuusta ja "kiireestä"Marraskuu on yleensä ollut yksi inhokkikuukausistani. Jotenkin en ole ikinä tykännyt siitä pimeydestä (kuka siitä nyt tykkäisi) ja se on yleensä sellainen tylsä "välikuukausi" vaikka silloin kuukauden keskivaiheilla voikin jo ruveta fiilistelemään joulua. Kuitenkin vakiotöiden alettua, on marraskuu myös muuttunut yhdeksi hektisimmistä kuukausista. Silloin on yleensä töissä paljon mielenkiintoisia ja jänniä projekteja ja juttuja menossa. Toisinsanoen eletään jo kuukauden puoliväliä ja en ole vielä ollenkaan ehtinyt murehtimaan sitä että kuinka tylsä kuukausi marraskuu on. Tämähän on siis selkeä ja simppeli lääke "kaamosmasennuksen" välttelyyn: kun keksii tarpeeksi kivaa tekemistä ei edes ehdi murehtia pimeyttä.

Yritän aina parhaan mukaani välttää viljelemästä "kiire" sanaa, vaikka tekisi mieli tässäkin yhteydessä todeta että parit viimeiset viikot on ollut aika kiireisiä. Muutenkin välillä tuntuu että ihmiset ihan itse luovat sen kiireen, koska loppuenlopuksi se on omasta mielestäni kaikki kiinni organisoinnista. Olen itse aina pitänyt itseäni hyvänä organisoimaan aikataulujani (vaikka tässä haiseekin itsekehu pahasti). Sen minulle opetti nuoruusvuoden vaativat harrastukset, lähinnä oma hevonen. Välillä menin talvella aamuisin tallille seitsemäksi jotta ehdin ratsastamaan hepan ennen kun lähdin lukiotunneilla Helsinkiin kympiksi. Lukiosta iltapäivällä kotiin tullessani tein läksyt ja muut hommat kuten koirien ulkoilutukset.  Joten vaikka viime viikko oli aika täynnä ohjelmaa, niin ei minulla kuitenkaan kiire ollut. Olisin vielä hyvin ehtinyt vaikka käydä salilla aamuisin ennenkuin lähdin töihin ja vaikka päivitellä blogia kun tulin kotiin vasta yhdeksän aikaa illalla töistä mutta ei vaan huvittanut. Siinä kohtaa vaan laiskotti!No joo, ei minun pitänyt ruveta kiireestä paasaamaan. Lähinnä ajattelin tulla kirjoittelemaan sekalaisia kuulumisia taas vaihteeksi. Viime viikolla siis töissä tapahtui ja kaikkien töihin liittyvien iltajuttujen takia olinkin kotona aina vastaan myöhään illalla. Oli kuitenkin todella kivaa, joten ei haittaa yhtään. Itseasiassa työjuttujen jälkeen oli tosi inspiroitunut olo ja maanantaina olikin kiva taas tulla töihin kun tuntui, että oli saanut ihan uudenlaista virtaa!

Viikonloppu meni enemmän tai vähemmän sisätiloissa sillä kelit oli kaikkea muuta kuin kauniit. Miehen vanhemmat tuli meille kylään koko viikonlopuksi joten saimme myös nauttia niin heidän kun perheen karvaisen kaverin seurasta (joka mm. yritti työntää minut omasta sängystäni pois tassujensa avulla). Itseasiassa pääasiallisesti taidettiin viettää viikonloppua syöden - niin kotona kuin pubeissa. Sunnuntai-iltana käytiin päivällisellä ihan mahtavassa pubissa joka on noussut suosikikseni. Se ei ole ihan meidän lähellä  mutta 30 min ajomatkan on todellakin sen arvoista. Vain Briteistä voi löytää tälläisiä helmi-gastropubeja ihan keskeltä ei mitään. Tämäkin pubi löytyy pienestä kylästä keskellä maaseutua ja se on niin suosittu paikka että viikonloppuna sinne ei ole mitään asiaa ellei ole varannut pöytää. He ovat tunnettuja juuri erinomaisesta ruuasta sekä aivan hervottomista annoksista. Me otettiin taas miehen kanssa jälkkäriksi jaettavaksi tälläinen jättimäinen jätskiannos jossa on gelatoa, kakkupaloja, fudge-paloja, suklaatikkuja, vohvelia....Kuvasta on vaikea käsittää kokoa, mutta uskokaa pois, se on iso!Siinä siis meni se viikko. Veikkaan että tämäkin viikko menee yhtä nopeasti koska torstaina lähdenkin Lontooseen jossa treffaan äitiä ja ystävää! Ja viikonloppuna onkin tarkoitus mennä ensimmäisille joulumarkkinoille. Joten tästä marraskuusta tulikin loppuenlopuksi ihan kiva!

Kuvituksena taas muutama sekalainen otos menneeltä viikolta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!