tiistai 11. lokakuuta 2016

Drinksuilla kattoterassilla (230 Fifth)Olen aina rakastanut suurkaupungeissa olevien baarien kattoterasseja (koska kuka nyt niitä ei rakastaisi?) mutta syytän kyllä läheistä ystävääni siitä että minulla on nykyään niihin melkein obsessio. Hän nimittäin aina ensimmäisenä metsästää kattoterassit kaupungista kuin kaupungista ja huomaan nykyään itse tekeväni samaa. 

Perjantaina päätimme työkaverin kanssa lähteä after workeille ja minnes muualle halusimmekaan suunnata kun jollekin kattoterassille. Varsinkin kun päivä oli niin upea, en voi uskoa että täällä on vieläkin näin lämmintä! Me suunnattiinkin askeleemme ehkä sinne Manhattanin tunnetuimmalle kattoterasille eli 230 Fifthiin josta on upeat näkymät kohti Empire State Buildingia. Ei siis ihmekään että sinne ihmiset suuntavat suurkaupungin maisemia katselemaan!
Siis onhan ne maisemat todella upeat tuolta! Tarkoituksena on testailla muutama muukin kattoterassi tässä vielä joten voi vähän vertailla näkymiä, mutta sanoisin että tämä oli aika hyvä aloitus! Maanantaista perjantaihin baarissa on happy hour klo.16-19 (ihan vaan tiedoksi ;)Fiilisteltiin upeaa keliä (siis mulla oli pelkkä jakku päällä eikä edes tullut kylmä!) ja nautittiin ihanasta Nykistä. Jos olisi tullut kylmä niin paikalta olisi saanut lainaan punaisia kylpytakkeja jotka kieltämättä näytti vähän hassulta mutta toisaalta parempi näyttää hassulta kuin palella kylmyydessä!Tänne suosittelisin siis ehdottomasti suuntaamaan mikäli fiilistelee makeita kaupunkinäkymiä ja upeita kattoterasseja! Ja parastahan on tietysti katsella kun aurinko pikkuhiljaa laskee ja kaupungin valot syttyvät pimeydessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!