maanantai 10. lokakuuta 2016

Viikkokatsaus/NYC editionSuomessa porukka nukkuu jo täyttä häkää ja myös täällä Nykissä alan pikkuhiljaa rauhoittumaan sunnuntai-illan viettoon ja valmistautumaan tulevaan viikkoon. Hain juuri lähikaupasta sushia illalliseksi (olen niin onnellinen että 500m päästä saa niin hyvää sushia!) ja nyt ajattelin tulla taas kirjoittelemaan viikon kuulumisia tänne. Kohta täytyy alkaa katsomaan presidentti debattia!

- Sain tällä viikolla ensimmäisen kosketuksen torakoihin. Kirjaimellisesti kun tyyppi viipotti mun jalan yli. Olen nimennyt tapauksen osustavasti torakka-caseksi. Tosin ne jotka ovat koskaan katsoneet HIMYM:ä niin luulen että se oli oikesti cockamouse. Hiiren ja torakan yhdistelmä siis. Koska tyyppi oli valtava, karvainen, sillä oli häntä, sarvet ja järkyttävän kokoiset siivet. Minulle tietysti naurettiin paljasjalkaisten nykkiläisten toimesta koska kuulemma torakat on ihan normaali näky täällä. Noh, en muista että olisin koskaan elämässäni nähnyt torakkaa ja olisin mielelläni pitänyt statuksen sellaisena. Yritinkin sitten tappaa torakkaa seuraavan tunnin ajan mutta hitsit se oli vikkelä. Inhoan kaikenmaailman ötököitä ja isot, peukalonkokoiset torakat nousivat nyt listan kärkipäähän.

- Olen käynyt pari kertaa viikossa eri jumppatunneilla mutta vitsit en pääse yli enkä ympäri siitä kuinka jotenkin erilaisia noi tunnit on verrattuna kotioloihin. Viimeisimällä tunnilla ohjaaja huusi ja osoitteli ihmisiä ja toisteli "darling, you are fabulous, absolutely gorgeous". Noh, ainakin hän oli energinen. Mutta tyyppi myös päätti ryömiä mun jalkojen välistä kun tehtiin kyykkyjä?


- Nykissä on näitä Farmer's Market mestoja varmaan kaikkialla ympäri kaupunkia mutta minä menin keskiviikkona tsekkaamaan paikallisen marketin lounastauolla. Ihana paikka ja sieltä olisi saanut vaikka mitä kivoja vihanneksia kokkailtavaksi. Minähän rakastan tälläisiä market-paikkoja joten voisin varmaan liikkua vaan marketilta toiselle koko viikon ajana.- Sarjassamme oudot sattumukset tapahtui kun odotin hissiä kämpilläni ja olin menossa alas salille urheiluvaatteissani tietysti. Noh, siinä hissiä odottaessani tälläinen nuori jätkä tuijottaa, siis oikeasti tuijottaa minun jalkoja ja sanoaa että saisiko hän mun urheilutrikoot mun päältä kun ne on kuulemma niin "makeat". Siis anteeksi mitä? En edes tiennyt mitä sanoa ja painoin vaan hissin nappia uudestaan kun tyyppi vaan jatkoi kyselemistä ja toisti kuinka kivat ne mun trikoot on ja hän ei ole ikinä nähnyt samanlaisia missään. Onneksi hissi tuli ja huikkasin vaan shoppailumenestystä, varmasti Nykistä löytyy samantyyppiset jostain!

- Lähdin eräänä iltana kävelemään taas ja tutkimaan lähiympäristöä ja törmäsin tähän kauniiseen auringonlaskuun. Ihana New York!

- Viikonloppu meni aika rauhallisissa tunnelmissa. Harmillisesti molempina päivinä satoi aika paljon, olin alunperin ajattelut lauantaina mennä kiertelemään The Metiin mutta jonot oli niin järkyttävät etten sitten kuitenkaan jaksanut jäädä odottamaan varsinkaan sateessa. Tänään taas kiertelin ihania paperikauppoja oikein olan takaa, kohta joudun johonkin "stationary addicts" vieroitusryhmään.
<3 p="">
<3 p="">

Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä mukavalta taas mennytkin viikko. :) Minulta on mennyt joku postaus ihan ohi, joten nyt on pakko kysellä, että kauan oikein olet Nykissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täällä marraskuun loppuun saakka joten sekin varmaan selittänee sen että olen yrittänyt tehdä myös ihan normaaleja arkisia juttuja :) Mutta samalla tietysti tutkia Nykkiä olan takaa!

   Poista
  2. Oho! No sullahan on sitten ihan pitkä komennus siellä. Vähänkö hienoa päästä tuolla tavalla pidemmäksi aikaa elelemään kuin paikallinen. :)

   Poista
  3. Joo, ihan huippua kyllä että sain tälläisen tilaisuuden! Super onnellinen tästä :)

   Poista
 2. En vaan saa mielestäni pois tuota jumppaohjaajaa ryömimässä kesken kyykkyjä :D Teitkö hyviä löytöjä paperikaupoilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, älä viitti :) Olen siilleen että "dude, what an earth are you doing?!?" :D Paperikaupat oli ihania ja tarttuihan sieltä taas jotain mukaan..mut ei kyniä tällä kertaa!

   Poista
 3. Ööö mitä ihmettä tää jumppaohjaaja :D :D :D

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!