sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Koirien Halloween pukuparaati*Varoitus: postaus sisältää vain ja ainoastaan kuvia söpöistä koirista Halloween asuissa*

Lauantaina suuntasimme tiemme kohti East Villagea ja sen eräässä puistossa olevaa koirien Halloween pukuparaatia kohti. Ehkä paras lauantai-aktiviteetti vähään aikaan! Paikalla oli aivan älytön määrä koiria jotka oli puettu mitä hauskimmalla ja omalaatuisimmilla tavoilla! Olin yhtä hymyä koko loppupäivän koska oikeasti, kyllähän tuollainen tapahtuma saa ihan väkisinkin hyvälle mielelle! 

Paikalla oli oikeasti varmasti satoja koiria ja se väen määrä alkoi olemaan aika hurja vaikka vettäkin satoi. CNN onkin kutsunut sitä maailman isoimmaksi Halloween koiraparaatiksi! Me oltiin paikalla ehkä tunti ja kunnon "koirahullut" meiningillä mentiin jossa vaan kävelin joka koiran luokse ottamaan kuvan. Täytyy kyllä sanoa että joitain koiria kävi hieman sääliksi koska ne selkeästi stressasi suuressa väkijoukossa ja osalla taas näytti olevan kamalan kylmä. Osa koirista taas tuntui olevan ihan elementissään kun ne pääsi näkemään muita koiria ja saamaan osakseen ihan tuhottoman määrän rapsutuksia. 

Tässä siis koirien Halloween paraatin kuvasaldoa:

Luonnollisesti itse Queen Elizabeth oli saapunut paikalla corgiensa kanssa!Tältä söpöliiniltä olisi saanut pusujaMutta missä on Lilo?Kentucky Fried Chicken anyone?Perinteinen nallekarhuJa tämän pennun puvusta ei saanut oikein selvyyttä, mutta tyyppi oli niin sairaan hurmaava ettei siinä paljon pukuun kiinnittänyt huomiota!Tämä tyyppi oli ihan enkelinä liikkeellä...Where's Waldo?Hogwarts please!Tietysti paikalla piti olla myrtsi Donald Trump!Siis aivan loistavia pukuja tyypit olivat kyllä keksineet koirillensa! Oma suosikkini taisi olla tuo Donald Trump, Hogwarts Express ja sitten kaikessa yksinkertaisuudessaan tuo Kentucky Fried Chicken (jolle nauroin katketakseni!)

6 kommenttia:

 1. Toi Trumppi on kyllä varmaan paras kaikista :D Törmäsin IG:ssä sellaseen profiiliin kuin @itsdougthepugviime viikolla, tsekkaa se :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Trumppi oli kyllä niin hauska! Haha, tsekkasin heti, ihan loistava! Pugsit on parhaita!

   Poista
 2. aivan valloittavia! :D Itseäkin nauratti tuo kentucky fired chicken! :D ja Trump on kanssa huippu ilmeineen, haha! Kiitos päivän piristyksestä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, loistavaa jos toimi piristyksenä! Toi KFC koirakin oli jo persoonana niin ihana, se oli niin innoissaan kun kaikki halusi rapsuttaa sitä!

   Poista
 3. OMG! Miten ihania :D :D Mäkin kävin Nisulle ostaan Halloween puvun ja just tänään käytiin kamalan kylmässä ilmassa sitä kuvaileen. Voi olihan se hauskaa, meidän mielestä ainakin :D Toi Trump on kyllä niin hyvä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ihan loistavaa! Sit kun meillekin tulee jossain vaiheessa koira niin haluan kanssa sille ehdottomasti Halloween puvun :D Nisu on varmasti ollut super söpö!

   Poista

Kiva kun kommentoit!