torstai 19. tammikuuta 2012

My London

Yliopiston kirjasto
Tunnetaan myös paikkana jossa minä ja ystäväni vietämme eniten aikaa..


Näkymä bussin ikkunasta matkalla yliopistolle
En varmaan koskaan kyllästy tähän näkyyn..Varsinkin illalla kun tulee yliopistolta päin, niin tämä näky saa aina henkeni salpautumaan - Lontoon valot yöaikaan ovat vaan niin kauniit!


Ihanin marketti
Borough Market torstaisin on suurta rakkautta! Paljon hedelmiä, smoothieita, mehuja ja herkkuja! Tänne on ihana tulla ja ostaa tuoreita raaka-aineita ja nauttia hyvästä tunnelmasta.


Näkymää omaan "naapurostooni"
Joka on siis tuolla puolella jossa tuo korkea rakennus (Shar) on. Sekin on muuten kohtapuoliin valmistumassa.

Lempikauppani
Rakastan Tottenham Court Roadin Paperchasia, joka on kolmessa kerroksessa! Siellä on ihana viettää aikaa, ja Paperchasesta löytyy tälläiselle muistikirjojen, korttien ja pienen tilpehöörin hamuajalle vaikka mitä ihanaa!


Lempipuisto
Tätä paikka pitää toistaiseksi Regent's Park, koska se on vaan niin ihana! Katsellaan josko mieli muuttuu kun aika kuluu..


To be continued...ideoita otetaan kyllä vastaan mitä muuta voisin kuvailla täällä Lontoossa!

3 kommenttia:

 1. Söpöä, ehkä sä oot London girl after all! :) En ymmärrä miksi kaikkien yliopistojen kirjastojen (Queen's, Aberdeenin uusi ja LSE näköjään) pitää olla tuollaisia, että ne on keskeltä auki ja ääni raikaa alhaalta ylös. Käykö tuollakin niin? Kuulemma myös Aberdeenin uudessa kirjastossa on sama ongelma. Ääliöarkkitehdit saaneet ihmisiä huijatuksi!

  VastaaPoista
 2. Vau, teidän kirjasto on hieman hienompi kuin meidän nuhjuinen kirjasto. :D Mutta on se silti niin kiva kuitenkin. Oletko muuten käynyt Senate House Libraryssa? Varmasti mahtava paikka sekin, pitäisi saada aikaiseksi käydä siellä.

  Regent's Park on suosikkini puistoista myös! Se vaan on niin ihana!

  VastaaPoista
 3. Annika, taidan kyllä olla London girl :) Joo, toi kirjasto on kyllä ihan hieno mut henk.koht mä en tykkää siitä ollenkaan. Tietty toi keskeltä auki oleva malli tekee just sen et siel on aina ihan hirvee melu. Kai siitä kirjastosta on tarkotus tehdä avaran näköinen ja oloinen mut käytännössä se ei toimi ollenkaan! Ihan niinkuin Queensissäkin!

  Jemi, nuhjuiset kirjastot on kotoisia! Ja kuten mainitsin kommentissani Annikalle, tuossa kirjastossa on monia huonoja puolia! Ja täytyykin muistaa käydä tuol Senate House Libraryssä, olen kuullut siitä paljon hyvää!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!