tiistai 10. tammikuuta 2012

Jääpuistoa ja LUX-valoshowta

Heipparallaa, ihana joululoma Suomessa alkaa olla kohta takanapäin, keskiviikkona olisi todella tarkoitus ottaa sitten kone taas kohti Lontoota. Odotan kyllä innolla paluutaa, on nimittäin monia kivoja juttuja tiedossa! Ja kiva palata taas normaaleihin rutiineihin. Sen lisäksi tulevan lukukauden pitäisi olla työmäärältään "hieman" helpompi, joten toivottavasti pääsen myös viikolla tekemään muitakin juttuja kuin yliopistoon liittyviä sellaisia.

Suomi-loman aikana tuli tehtyä vaikka mitä, ja onneksi lumi peitti myös maan jossain vaiheessa. Käytiin kuitenkin melkeinpä perinteeksi muodostuneella luistelukeikalla Helsingin Jääpuistossa eli ts. Rautatientorin luistekentällä. Tuli tsekattua jättimäinen Rubikin kuutio joka oli osana Helsingissä järjestettävää LUX-valoshowta. Käytiin myös ihastelemassa maisemia Tornista käsin.
Tässä vähän siis kuvia loman tuoksinnasta.


Ulkona oli tosi viehättävä keli, räntää satoi viistossa ja silmiä ei pystynyt pitämään auki - tuli ihan kultaiset Skotlannin ajat mieleen.

Onneksi luistellessa oli paremmat kelit! Tosin silti piti säätää kameran asetukset B/W koska muuten olisi näyttänyt kuvat oikeasti niin ankean harmaalta.Ihaninta oli nauttia tietysti makoisat kaakaot jääpuiston kahvilassa (kunnon helsinkiläiseen hintaan tietysti).


Vaikka keli oli surkea, oli Tornista kuitenkin kohtuulliset näkymät. Tosin todettiin että Helsingissä on loppuenlopuksi aika vähän valoja verrattuna joihinkin muihin kaupunkeihin (kuten esim. Lontooseen) mutta eihän meidän pääkaupunki toisaalta niin iso olekaan..Ihana loma kaikenkaikkiaan!

1 kommentti:

Kiva kun kommentoit!