sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi vuosi

Periaatteessahan inhoan uuden vuoden juhlintaa. Aatolle pitäisi olla aina jotkut mielettömät bileet joita muistellaan vielä seuraavanakin vuonna ja kaiken PITÄISI olla ihan mahtavaa. Kauheet paineethan sellasesta tulee ja sen takia tekis mieli boikotoida koko uutta vuotta.

Kuitenkin, tämä uuden vuoden vaihde oli oikeesti ihan loistava koska olin kutsunut ihania kavereita mun luokse joten pidettiin ns. perinteiset "kotibileet" (sivistyneet sellaiset tosin). Oli mukava ottaa uusi vuosi vastaan kavereiden kanssa.

Illan ohjelmaan kuului syömistä, saunomista, lillumista paljussa, rakettien ammuntaa ja tähtisadetikkujen kanssa leikkimistä. Hyvä kombo sanoisin!Tämä päivä on mennytkin hyvin laiskoissa tunnelmissa. Saatiin raahattua itsemme ylös vasta puolenpäivän aikaan, joka on minulle aika harvinaista. Yleensä olen ylhäällä viimeistään yhdeksältä. Uusi vuosi alkoi mielettömän kauniilla säällä. Nautittiin ihana "aamupala" rauhassa ja käytiin lenkillä pirteässä pakkassäässä koiran kanssa.


Toivottavasti kaikkien vuosi vaihtui mukavissa merkeissä!

6 kommenttia:

 1. Tuollaiset uv-juhlat on just niita parhaimpia :-) minakaan en erityisemmin valita UV:sta, kaikkialla taytta ja ahdasta ja kaikki maksaa tuplasti enemman. Kotosalla on kiva ja rento juhlia :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vielä loistavasta houstauksesta! Mitenkäs mun sydämestä tuli noin särmikäs? ;)

  VastaaPoista
 3. Oijoi eksyin tänne Ionnan blogista ja jes, lisää tähtisädetikkukuvia :D Ne on suosikkeja <3

  VastaaPoista
 4. Jee mun mehu pääsi kuvaa!:D
  Oli kyllä aivan mahtava uusi vuosi!:)

  VastaaPoista
 5. Annika & Miina, loistavassa seurassa on aina ihana juhlia!!

  Suklaasydän, mun mielestä kotona juhliminen, erityisesti UV:nä, on ihan parasta..mietin pitkään et olisinko viettänyt UV:n just Lontoossa, mut sit kun totesin et olen aika anti-UV ihminen niin päätin jättää väliin, lähinnä just sen takii koska luulen et sillon olis ollut baari ainoa vaihtoehto :)

  Rva Ruusunen, noita tähtisadetikkukuvia tuli otettua niin paljon et akku loppu jo kamerastakin :D Ne on ihan parhaita!

  VastaaPoista
 6. Sanon vaan että :( (mäki oisin halunnu tulla)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!