keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Time to leave

Laukut on nyt pakattu (taas mentiin kilorajoille, en tiedä miten se aina tapahtuu) ja nyt tapan aikaa ennen kentälle lähtöä.

Odotan itseasiassa innoissani paluuta Lontooseen. Ja tiedostan sen näiden kaikkien vuosien jälkeen että se kielii aina siitä että on onnellinen siellä asuinmaassaan. Kotona on aina kiva käydä, ja Suomen koti tulee aina olemaan varmaan minulle se "oikea" koti, kunnes on aika perustaa oma perhe ja oma koti. Ja aina tietty tuntuu hieman haikealta lähteä.. Mutta Lontoossa on kiva asua ja viihdyn siellä hyvin!

Odotan sitä että pääsen omiin rutiineihin taas kiinni. Tiedän että tänään illalla tulee hetken taas sellainen masis-fiilis kun astuu sinne pieneen asuntolahuoneeseen ja on yksin pitkästä aikaa. Mutta tiedän myös että huomenna se tunne on jo historiaa! Keväälle on paljon kivoja suunnitelmia tiedossa joten tiedän nauttivani keväästä 2012 Lontoossa. Toivon että pääsisin tekemään pari reissua, katsotaan miten niiden suhteen käy.

Odotan innolla paluuta opiskelujeni pariin, koska ensimmäistä kertaa vuosiin ei minun tänä joululomana oikeasti tarvinnut miettiä mitään yliopistohommia. Kaikki kurssityö palautukset tapahtuivat jo ennen joululomaa, joten kerrankin sain ihan luvan kanssa olla tekemättä mitään! Sen takia odotan varmaan vielä enemmän opiskeluihin paluuta! Kevään pitäisi olla myös helpompi tahdiltaan, koska on vähemmän kursseja. Syksyllä kun ahmin niitä enemmän. Kevään puhuja-aikataulu näyttää myös hyvältä! Sen lisäksi olisi tarkoitus etsiä töitä, yksi työhaastattelu jo Lontoon päässä odottaakin - saa nähdä miten käy.Tavoitteena olisi myös opiskella hieman espanjaa, ja yrittää saada kielikurssi mahdutettua aikatauluun.

Kaikkea kivaa on siis suunnitelmissa, odotan itseasiassa jo pelkästään tätä viikonloppua, jolloin tiedossa olisi ennakovaaleissa äänestämistä, luistelua Somerset Housessa (jos saadaan liput), kaikkien kavereiden näkemistä ja muuta kivaa puuhaa. Plus, pääsen testaamaan kameraani Lontooseen! Sen lisäksi lunastusta odottaa liput Leijonakuningas-musikaaliin, jonka olen halunnut päästä näkemään siitä saakka kun tiesin muutostani Lontooseen!

weheartit.com

Tästä se taas alkaa!

P.S. Jännitystä paluuseen aiheuttaa se lisämomentti että oma läppärini on tässä palustaani lähtien temppuillut ja nyt pelkään että se saattaa lopullisesti romahtaa. En ole kauheasti siihen joululoman aikana koskenut, vaan lähinnä käyttänyt vanhempieni konetta, joten katsotaan josko se suostuisi toimimaan..

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus tuli ihan semmonen wuhuu we will do it fiilis. Ladatuin akuin on mahtavaa aloittaa kevät ja uusi lukukausi, on niin kivaa, kun on asioita joita odottaa :)
    Ihanaa kevättä, postailet sit mitä reissuja ja kaikkea muuta pääset tekemään :)

    VastaaPoista
  2. Evelyn: We will do it! :) Ihana alottaa todella kevat ladatuin akuin ja taynna suunnitelmia, mutta ilman sita jannitysta uudesta paikasta :) Ehdottomasti postailen sit reissuista jos ne ajankohtaiseksi tulee - toivottavasti! Ja kiva paasta lukemaan sun kuulumisia sielta Istanbulista kasin sitten!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!