sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Luminen sunnuntai-lenkki

Tänään oli ihan mielettömän hieno keli ja tehtiinkin kunnon lenkki koiran kanssa näissä kauniissa maalaismaisemissa. Tätä maaseudun rauhaa kaipaan aina Lontoossa ollessani!

Innostuttiin myös todenteolla kuvamaan lumista maisemaa, tosin siihen vaikutti se seikka että olen kuvannut todella ahkerasti kaikkea viime aikoina. Kiitos joululahjaksi saamani kameran, joka on aivan ihana. Kuvantarkkuus kun meinaan on ihan eri kuin vanhassa pokkarissani! Sen lisäksi olen innokkaasti lukenut valokuvaus-kirjaa jonka myös sain joululahjaksi..
Sen takia myös jatkossa tulee varmaan blogissa näkymään vielä enemmän kuvia, yritän kuitenkin ettei ihan kokonaan valokuvausblogiksi muuttuisi ;)Ulkona oli varmasti pakkasasteita siinä -15 C paikkeilla ja täytyy kyllä sanoa että oli ihan mielettömän ihanaa! Mikään ei voita kunnon pakkaskeliä. Koirankin naama oli ihan huurussa!Juotiin myös ihanat valkosuklaakaakaot jotka lämmittivät ihanasti lenkin jälkeen!


Kunnon talvipäivät on ihania, kun posket kihelmöi pakkasesta ja tulee ihana olo. Ja vielä enemmän tätä lunta ja pakkasta osaa arvostaa sen kamalan alkutalven jälkeen joka täällä Suomessa vallitsi. Nyt olisi meneillään vielä vikat päivät kotona, ja keskiviikkona sit taas lentokentälle ja nokka kohti Lontoota!

2 kommenttia:

  1. voi miten kauniita kuvia!

    mä luulen, että tällasia pakkaspäiviä ja hetkiä osaa arvostaa vasta sitten, kun ne on harvinaista herkkua: silloin kun oot asumassa jossain muualla kuin suomessa tai kun sää näyttää kaikki epätodennäköisimmät puolensa koko vuoden ajan. vaikka ketuttaaki pukee päälle miljoona kerrosta vaatteita ennen kuin saat raahattua itsesi ulos, on se sen arvosta :)

    VastaaPoista
  2. Consuela, kiitos! Ja niinhän se menee, asioita osaa arvostaa vasta sitten kun ne ei ole enää itsestäänselviä :) Lumiseen keliin toppautuminen on ehdottomasti kaiken vaivan arvoista!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!